X for xCruwzy#7568
Alper Kostuk#2511
Ezel#0932
Hiçbir tasarımcı ücretsiz iş yapmaz bu sebeple gerçekten kaliteli bir tasarımcının küçük yada büyük fark etmez herhangi bir sunucuda ücretsiz görev yapması saçmalıktır. Ücret verilirse evet sözde dışa bağımlılık kesilebilir. Makine size ait değil oyun size ait değil illaki dışa bağımlı olacaksınız. Plugin paketi alıyorsun %60'ı 'dışardan'. Neyse, hazır tasarımları almak ise bütçesi yetersiz olan arkadaşlarıma kalmış. Zaten özel tasarım satıyorum fakat dediğim gibi bunun kadar cebe uygun değiller. Ayrıca hazır tasarımlar da sıfırdan yapılıyor fakat birden fazla kişiye satılıyor.tasarımların iyi olması lazım bence bide şahsi görüşüm hazır tasarımlar beş para etmez sıfırdan kişiye özel yaparsanız sata bilirsiniz benim için önemli olan tek şey dışa bağımlılıgı kesmeli tüm sunucular
≀ Arso#0001
Büyük indirimler yapmak gibi bir zorunluluğum yok.35TL yerine 30 mu wow baya büyük bi düşüş :D
≀ Arso#0001
Tamamen tag için yapılmış gibi geldi.Büyük indirimler yapmak gibi bir zorunluluğum yok.
Satıcılar durduk yere indirim yapmaz. Sanırım bilmediğin şeyler arasında bu da var.Tamamen tag için yapılmış gibi geldi.
≀ Arso#0001
Aynen bildiğim iyi oldu 40 dan 39a düşürüp tag alırım bidahakine. ^^Satıcılar durduk yere indirim yapmaz. Sanırım bilmediğin şeyler arasında bu da var.
%10 indirim yapılabilecek en basit indirimdir. Bu seni hiç alakadar etmez. Yapıyorsan yap indirimi, burada neden gereksiz mesajlar yazıyorsun ki?Aynen bildiğim iyi oldu 40 dan 39a düşürüp tag alırım bidahakine. ^^
≀ Arso#0001
Seni taklit ediyorum .%10 indirim yapılabilecek en basit indirimdir. Bu seni hiç alakadar etmez. Yapıyorsan yap indirimi, burada neden gereksiz mesajlar yazıyorsun ki?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!