Anathory Tasarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnesAktas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.584
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen burada harcanıyorsun bu tasarımın adı "tasarım v2. x3 +7" falan olmalı muazzam güzel bir çalışma.
sanat eseri gibi. ben bu çalışmayı satışa çıkar sana 10 milyon dolar vereyim. sen bu tür tasarımlar yapmaya devam edersen iddia ediyorum ki ülkecek kalkınırız. bu eseri yaparken ki ilham kaynağın neydi ? sen bu tasarım için öl demen yeter. aşırı aşırı iyi.
bazı "tasarımlar" var bu kadar iyi değil ama sen bu kadar muazzam bir tasarım yapabildin. sende gelecek var. bunu git devlet başkanlarına ver koltuğu sana devretmezlerse gel beni tasarımınla döv. harika ötesi bir şey bu. bunu müzelere falan koymamız lazım.
rönesans tablosu gibi her baktığımda ayrı bir güzellik keşfediyorum. tek kelimeyle EF-SA-NE
bunu devamlı yap dünya kurtulsun. akan sular durulsun. sözde tasarımcılar sana selam dursun
genel olarak tasarımlara baktığında bu çok üst düzey bir tasarım

sen burada harcanıyorsun bu tasarımın adı "tasarım v2. x3 +7" falan olmalı muazzam güzel bir çalışma.
sanat eseri gibi. ben bu çalışmayı satışa çıkar sana 10 milyon dolar vereyim. sen bu tür tasarımlar yapmaya devam edersen iddia ediyorum ki ülkecek kalkınırız. bu eseri yaparken ki ilham kaynağın neydi ? sen bu tasarım için öl demen yeter. aşırı aşırı iyi.
bazı "tasarımlar" var bu kadar iyi değil ama sen bu kadar muazzam bir tasarım yapabildin. sende gelecek var. bunu git devlet başkanlarına ver koltuğu sana devretmezlerse gel beni tasarımınla döv. harika ötesi bir şey bu. bunu müzelere falan koymamız lazım.
rönesans tablosu gibi her baktığımda ayrı bir güzellik keşfediyorum. tek kelimeyle EF-SA-NE
bunu devamlı yap dünya kurtulsun. akan sular durulsun. sözde tasarımcılar sana selam dursun
genel olarak tasarımlara baktığında bu çok üst düzey bir tasarım
TEŞEKE işte beni tanıttınız teşeke kalite eşüttür Enes gelin satayım 1000TL

1000₺ mi? Gayet ucuz, almak istiyorum Discord üzerinden iletişime geçebiliriz.

Tamamdır ekliyorum EfeK#6993.

Her şey ortada, kayıtlar alındı. Gerekli işlemler yapılacaktır iyi günler.
xD

Ressam bob ağlıyor.

Sanırım bunun üstüne başka tasarım tanımıyorum :d

Dondum kaldım... vay be!

Hayatımda gördüm en güzel tasarım :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl