Anarşi Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bioflugel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bioflugel

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
2b2t gibi bir anarşi sunucusu açılsa türkçe hemde sizce nasıl olur ?

Sence türkler öyle bi sunucuyu düzgün tutucakmı sanıyorsun ? Herkes gelicek birbirinin evini bozucak , küfür edicekler oyunun içinden geçicekler .
Yabancılar kadar güvenilir degil artık minecraft türkleri.

güzel olur
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sence türkler öyle bi sunucuyu düzgün tutucakmı sanıyorsun ? Herkes gelicek birbirinin evini bozucak , küfür edicekler oyunun içinden geçicekler .
Yabancılar kadar güvenilir degil artık minecraft türkleri.
anarşinin anlamı o zaten

güzel olur
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

anarşinin anlamı o zaten
ama yabancılar bunu başarıyor . Takım olup bi yeri korumak veya takım halinde savaşmak yerine herkes birbirini trollemek peşinde kalır . Anlatmak istediğim bu türklerle zevkli olmaz . Bak 2b2t de Farm yeri var adam ne kadar büyük yer yapmış herkes yemekten faydalansın diye kaç yıldır bozulmamış ama bunu türkiye sunucusunda yapsan adamlar 1 gün bile dayanmadan orayı yıkarlar öyle demek istiyorum.

ama yabancılar bunu başarıyor . Takım olup bi yeri korumak veya takım halinde savaşmak yerine herkes birbirini trollemek peşinde kalır . Anlatmak istediğim bu türklerle zevkli olmaz . Bak 2b2t de Farm yeri var adam ne kadar büyük yer yapmış herkes yemekten faydalansın diye kaç yıldır bozulmamış ama bunu türkiye sunucusunda yapsan adamlar 1 gün bile dayanmadan orayı yıkarlar öyle demek istiyorum.
ben bildiğim o efsanevi yer bozulmuştu ?

2 yıl önce bir kaç velet gidip patlattılar orayı.

Her ne olursa olsun. Türkiye'de denemekte fayda var. Sonuç olarak yeni şeyleri denemeyi seven milletiz ?

ha birde 1.15.2 oyuncuları için kurulursa iyi olabilir sonuçta 1.15.2 oynayan fazla insan yok Türkiye de çünkü 1.8.9 a çok bağlandılar yazık.

ha birde 1.15.2 oyuncuları için kurulursa iyi olabilir sonuçta 1.15.2 oynayan fazla insan yok Türkiye de çünkü 1.8.9 a çok bağlandılar yazık.
Şuan 1.8 e anarşi kurulmazkı en iyisi 1.15.2 dir tabi kurulsada o sunucuda oynayacak kitleyi nerden bulcaz sıkıntı o

Şuan 1.8 e anarşi kurulmazkı en iyisi 1.15.2 dir tabi kurulsada o sunucuda oynayacak kitleyi nerden bulcaz sıkıntı o
Lütfen boş yapmayınz ve discord'a geçiniz burada tartışmayalım.

Herhalde kendi ırkınla bir sorunun var dostum.Valley of Wheat kordinatları verilir verilmez patlatıldı neymiş yabancılar güvenilirmiş. Pöh :D

Bence en ideal sürüm 1.12.2.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl