Taha Kaya#8199
Can Öztürk#6167
anarşinin anlamı o zatenSence türkler öyle bi sunucuyu düzgün tutucakmı sanıyorsun ? Herkes gelicek birbirinin evini bozucak , küfür edicekler oyunun içinden geçicekler .
Yabancılar kadar güvenilir degil artık minecraft türkleri.
Taha Kaya#8199
ama yabancılar bunu başarıyor . Takım olup bi yeri korumak veya takım halinde savaşmak yerine herkes birbirini trollemek peşinde kalır . Anlatmak istediğim bu türklerle zevkli olmaz . Bak 2b2t de Farm yeri var adam ne kadar büyük yer yapmış herkes yemekten faydalansın diye kaç yıldır bozulmamış ama bunu türkiye sunucusunda yapsan adamlar 1 gün bile dayanmadan orayı yıkarlar öyle demek istiyorum.güzel olur
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
anarşinin anlamı o zaten
ben bildiğim o efsanevi yer bozulmuştu ?ama yabancılar bunu başarıyor . Takım olup bi yeri korumak veya takım halinde savaşmak yerine herkes birbirini trollemek peşinde kalır . Anlatmak istediğim bu türklerle zevkli olmaz . Bak 2b2t de Farm yeri var adam ne kadar büyük yer yapmış herkes yemekten faydalansın diye kaç yıldır bozulmamış ama bunu türkiye sunucusunda yapsan adamlar 1 gün bile dayanmadan orayı yıkarlar öyle demek istiyorum.
2 yıl önce bir kaç velet gidip patlattılar orayı.ama yabancılar bunu başarıyor . Takım olup bi yeri korumak veya takım halinde savaşmak yerine herkes birbirini trollemek peşinde kalır . Anlatmak istediğim bu türklerle zevkli olmaz . Bak 2b2t de Farm yeri var adam ne kadar büyük yer yapmış herkes yemekten faydalansın diye kaç yıldır bozulmamış ama bunu türkiye sunucusunda yapsan adamlar 1 gün bile dayanmadan orayı yıkarlar öyle demek istiyorum.
ha birde 1.15.2 oyuncuları için kurulursa iyi olabilir sonuçta 1.15.2 oynayan fazla insan yok Türkiye de çünkü 1.8.9 a çok bağlandılar yazık.ama yabancılar bunu başarıyor . Takım olup bi yeri korumak veya takım halinde savaşmak yerine herkes birbirini trollemek peşinde kalır . Anlatmak istediğim bu türklerle zevkli olmaz . Bak 2b2t de Farm yeri var adam ne kadar büyük yer yapmış herkes yemekten faydalansın diye kaç yıldır bozulmamış ama bunu türkiye sunucusunda yapsan adamlar 1 gün bile dayanmadan orayı yıkarlar öyle demek istiyorum.
Şuan 1.8 e anarşi kurulmazkı en iyisi 1.15.2 dir tabi kurulsada o sunucuda oynayacak kitleyi nerden bulcaz sıkıntı oha birde 1.15.2 oyuncuları için kurulursa iyi olabilir sonuçta 1.15.2 oynayan fazla insan yok Türkiye de çünkü 1.8.9 a çok bağlandılar yazık.
Lütfen boş yapmayınz ve discord'a geçiniz burada tartışmayalım.Şuan 1.8 e anarşi kurulmazkı en iyisi 1.15.2 dir tabi kurulsada o sunucuda oynayacak kitleyi nerden bulcaz sıkıntı o
Sensei#7806
Herhalde kendi ırkınla bir sorunun var dostum.Valley of Wheat kordinatları verilir verilmez patlatıldı neymiş yabancılar güvenilirmiş. Pöh :Dama yabancılar bunu başarıyor . Takım olup bi yeri korumak veya takım halinde savaşmak yerine herkes birbirini trollemek peşinde kalır . Anlatmak istediğim bu türklerle zevkli olmaz . Bak 2b2t de Farm yeri var adam ne kadar büyük yer yapmış herkes yemekten faydalansın diye kaç yıldır bozulmamış ama bunu türkiye sunucusunda yapsan adamlar 1 gün bile dayanmadan orayı yıkarlar öyle demek istiyorum.
Lucitrash#0666
1.12.2 de çok fazla hile açığı var flyspeed i istediğin kadar arttırsanda geri atmıyorBence en ideal sürüm 1.12.2.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!