Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AnadoluTR 1.8x ║ SORUNSUZ AKTİF ! ║ /Rutbe , /Sakla , /Auc , /Team , Kelime Oyunları ve Dahası... ║
Herkese Merhabalar Arkadaşlar, Sizlere 4 Aydır Projesi Devam Eden hiçbir zaman Kapanmayacak [ AnadoluTR ] Serverini Tanıtacağım. Bu Geçen Sürede Pluginlerimiz Yani Modlarımızı Yaptık Ve Test Ettik Bizim Gözümüze Çarpan Bir Sorunla Karşılaşmadık. 8 Gb RAM Olmasına Rağmen Pluginleri Azalttık Bu Demek Oluyorki Size Asla Ve Asla Kasmayacak Bir Ortam Yarattık ! Herhangi Bir Sorunda Websitemize Başvurunuz. İnşALLAH Sizlerde Bu Emeğimizi Göz Önünde Bulundurup Bizleri Bırakmayacaksınız, Bu Sayede Türkiyenin En Gelişmiş Survival Serveri Olup Asla Ama Asla KAPANMAYACAKBir Server Olacağız.
Biz Birer Admin,Rehber vs. Olabiliriz Ama Bizde Sizin Gibi İnsanız. Yani Demem Şu Ki Sizlere Yönetici Olarak Yaklaşmak Yerine Dostunuz Gibi Yaklaşmayı Tercih Ediyoruz. HAS Yönetim Ekibi: Kurucu:FurkaN Admin :Xylic
Hafta Sonları Saat 16:00 Civarında Yönetim Tarafından Etkinlik Yapılıyor. Daha Ne Duruyorsun Hadi Senide Ailemizde Görmek İstiyoruz!
Güzel bir sunucuya benziyor bide fotoğrafları biraz parlaklığını düşürseniz güzel olacak, çok fazla göz alyor :)[DOUBLEPOST=1484598718,1484598234][/DOUBLEPOST]bide siteye kayıt olmuyor :D[DOUBLEPOST=1484598847][/DOUBLEPOST]site smtp adrerslerini lütfen doğru girin veya ben yapamıyorum çünkü site kayıt olmuyor
Değerli yorumlarınız için sonsuz teşekkürler :)
4 Aylık Projede Kendi Plugin Paketimizi Tek Tek Sorunsuz Kodladık. Kendimize Has Rütbe Sistemi Yaptık Şuan serverimiz Sorunsuz Aktifdir :) İyi günler
Konu düzenine diyecek yok fakat resimlere çok parlaklık ve efekt eklemişsiniz. Yapılarda gelişmeniz gerekmekte. Ayriyetten .com alan adı almanız daha iyi olacaktır. Bunlar haricinde güzel sunucu gibi. Başarılar dilerim dostum.
sw güzel gibi oynıcam hatta ben kendi seerverimi açacam ama nerden açsam bilemedim sen kodzerden açmışsın iyimi ? desteği falan filan ? bende açacamda rabisu kodzer arasında kaldım