Anadolu Host

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERSIALOEX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MERSIALOEX

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Anadolu Host Adlı Şirket Özür Diliyorum Keşke 1 Aylık VDS Kullanmam İzin Verseler Zor Durumda Bıraktılar Beni

Bu hakkın tanınacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Hem discord dan hemde canlı destekden ekibi oyalama girişiminden hizmet verilmeyecektir diye düşünüyorum.

Merhaba, bu bahsettiğiniz firma ile ne sıkıntınız oldu? Daha doğrusu konudan pek bir şey anlamadım. Konuyu açabilir misiniz?? ?

Merhaba, bu bahsettiğiniz firma ile ne sıkıntınız oldu? Daha doğrusu konudan pek bir şey anlamadım. Konuyu açabilir misiniz?? ?
Ben anlatayım. Yılbaşı çekilişinden arkadaşımız vds kazandı. Ozamanlarda baya bir yoğunluk vardı. Hem sipariş hemde destekler full doluydu. Arkadaşda onca iş arasında sıkıştırdı bizde hizmeti vermeme kararı aldık.

Ben anlatayım. Yılbaşı çekilişinden arkadaşımız vds kazandı. Ozamanlarda baya bir yoğunluk vardı. Hem sipariş hemde destekler full doluydu. Arkadaşda onca iş arasında sıkıştırdı bizde hizmeti vermeme kararı aldık.

İşin heyecanı arasında sabırsızlanmış olabilir bence her insanın bir şansı daha olmalıdır ki ben şansa inanan birisiyimdir...

Yarısına kadar doğru, hizmeti verdik verdikten sonra problemleri için bize gelmeyip başka insanlara bizi kötüledi bizde çekiliş sonucu kazandığı hizmetini kapattık.

Sabırsızlık, olur arada.

Yarısına kadar doğru, hizmeti verdik verdikten sonra problemleri için bize gelmeyip başka insanlara bizi kötüledi bizde çekiliş sonucu kazandığı hizmetini kapattık.
Şuan Zor Durumdayım Zaten Bazı Şahıs lar Sunucu Ne Oldu Diyorlar 1 Şans Verseniz 1 Aylık Hâkımı Kullanıyım

piyango günahtır

Bizde zor durumdayız. Paramız yok, pulumuz yok. Nasıl yaşıyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl