MERSIALOEX
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
Aronshire#8111
Aronshire#8111
Ben anlatayım. Yılbaşı çekilişinden arkadaşımız vds kazandı. Ozamanlarda baya bir yoğunluk vardı. Hem sipariş hemde destekler full doluydu. Arkadaşda onca iş arasında sıkıştırdı bizde hizmeti vermeme kararı aldık.
Merhaba, bu bahsettiğiniz firma ile ne sıkıntınız oldu? Daha doğrusu konudan pek bir şey anlamadım. Konuyu açabilir misiniz?? ?
Ben anlatayım. Yılbaşı çekilişinden arkadaşımız vds kazandı. Ozamanlarda baya bir yoğunluk vardı. Hem sipariş hemde destekler full doluydu. Arkadaşda onca iş arasında sıkıştırdı bizde hizmeti vermeme kararı aldık.
Yarısına kadar doğru, hizmeti verdik verdikten sonra problemleri için bize gelmeyip başka insanlara bizi kötüledi bizde çekiliş sonucu kazandığı hizmetini kapattık.Ben anlatayım. Yılbaşı çekilişinden arkadaşımız vds kazandı. Ozamanlarda baya bir yoğunluk vardı. Hem sipariş hemde destekler full doluydu. Arkadaşda onca iş arasında sıkıştırdı bizde hizmeti vermeme kararı aldık.
sitozin
Şuan Zor Durumdayım Zaten Bazı Şahıs lar Sunucu Ne Oldu Diyorlar 1 Şans Verseniz 1 Aylık Hâkımı KullanıyımYarısına kadar doğru, hizmeti verdik verdikten sonra problemleri için bize gelmeyip başka insanlara bizi kötüledi bizde çekiliş sonucu kazandığı hizmetini kapattık.
Neon Vitor
Bizde zor durumdayız. Paramız yok, pulumuz yok. Nasıl yaşıyoruz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!