Tasarım AN Logo Çalışmam #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Berk

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
47

Discord:

Berk#5313

Merhaba MC-TR Sakinleri , ben Berk
Bugün bazı sunucularda gördüğüm ve hala kullanılmaya devam edilen bir logoyu denedim.
Sizce nasıl olmuş ?
Başlıksız-1.png

Logo on numara duruyor hocam başarılar dilerim kendinizi hafife almayın ve üzerine gitmeye devam edin :)

Logo on numara duruyor hocam başarılar dilerim kendinizi hafife almayın ve üzerine gitmeye devam edin :)
Değerli yorumun için teşekkürler.Her zaman üzerine gitmeye devam edeceğim.;)

yaptırmak istesem kaç tl ücret istersniz ?

N harfine eklenen efektler bir tık abartı olmuş gibi, gelişceğinizi umud ediyorum. İyi çalışmalar. :;p :melek:

@Rahmi Can Yılmaz 'ın tasarımlarından esinlendiğinizi görüyorum. Ancak yinede başarılar dilerim.

Güzel olmuş gerçekten, başarılar diliyorum.

@Rahmi Can Yılmaz 'ın tasarımlarından esinlendiğinizi görüyorum. Ancak yinede başarılar dilerim.
Kendisi ile bir alakam yoktur.Üst kısımda da ifade ettiğim gibi bazı sunucuların kullandığını gördüm ve denemek istedim.Değerli yorumunuz için teşekkürler. <3

Tasarım gayet güzel, açık rengi kapalı renk ile mixlerseniz görüntüyü bozarsınız.
"N" harfi içinde tek renk kullansanız veya "A" harfi gibi renklendirseniz daha güzel gözükürdü.

Tasarım gayet güzel, açık rengi kapalı renk ile mixlerseniz görüntüyü bozarsınız.
"N" harfi içinde tek renk kullansanız veya "A" harfi gibi renklendirseniz daha güzel gözükürdü.
Önerinizi dikkate alacağım. Değerli yorumunuz için teşekkürler. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl