Öne Çıkan An İtibari ile: Sunucu Sahibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MC-TR.com
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.172
200 mesaj kriteri bence fazla. Sadece forum temelli kriterleri var. Sunucu kriterleri yok mu?

200 mesaj biraz fazla katılıyorum ve kaç gün önce üye olduğumuza nereden bakıyoruz acaba

200 mesaj biraz fazla katılıyorum ve kaç gün önce üye olduğumuza nereden bakıyoruz acaba
Katılım tarihiniz sol tarafda yazmaktadır.

1727552024683.webp

27 Ağustos 2024 tarihinde kayıt olmuşsunuz buradan hesaplayabilirsiniz.

sunucu sahibi tagı istiyorum :) 200 mesaj fazla ve gereksiz bence şimdi gidip insanların forumlarına gereksiz gereksiz yorum atarlar böyle bunun yerine ceza almaması yeterlidir diye düşünüyorum bence

sunucu sahibi tagı istiyorum :) 200 mesaj fazla ve gereksiz bence şimdi gidip insanların forumlarına gereksiz gereksiz yorum atarlar böyle bunun yerine ceza almaması yeterlidir diye düşünüyorum bence
gayet ideal

Eskiden şartlar daha basitti ve herkes Sunucu Sahibi flamasını kolaylıkla alıyordu. Sunucu Sahibi flaması hak kazananlara 6 ay süre veriliyor. Sürekli flamayı devam ettirmek isteyenler 6 ayda bir flama yenilenmek zorunludur. 200 mesajı şartı gayet normal çünkü forumda ki aktifliğinize bakıyoruz. Sürekli baştan savma mesaj ile mesaj kasamazsınız, forum kurallarına göre bu yasak moderatörler tarafından veyahut raporlama yöntemiyle tespit edildiği zaman mesajınız silinir.

şartlar bir tık fazla gibi geldi

14.06.2025 Sunucu Sahibi Güncellemesi

#
Sunucu Sahibi kriterlerine değişiklik getirildi, daha önceden sunucu sahibi flaması olan bir çok kişiden şartlar taşınmadığı için flama geri alındı. İtiraz ve geri alım için tıkla!

07.08.2025 Sunucu Sahibi Güncellemesi

# Sunucu sahibi flamasına sahip olan üyelerimiz günde 3 defa konuyu üste taşıma hakkı günde 2 defaya düşürülmüştür.​

Sunucu Sahibi Başvuruları Tekrardan Aktif
Sunucu sahibi başvuruları başvuru şartları, değerlendirme kriterleri ve yenilenmiş ödülleri ile tekrardan aktiftir.

Başvuru yapmak için konu üstündeki yönergeleri takip ederek bizlere ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl