Çözüldü an internal error occurred while attempting to perform this command PlayerVaults da pv ler kilitleniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xJaros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 717
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xJaros

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Minecraft
xJaros

Discord:

xJaros

Dostlar bir bütün Rütbeleri kontrol ettim hepsinde pv açılıyor fakat oyuncular pv lerine bir item koyuyor ve pv ya da pv6 farketmeksizin o pv kilitleniyor açılmıyor aldıkları hata bu

an internal error occurred while attempting to perform this command

Bunun çözümü nedir acaba

PlayerVaults kullanıyorum

Dostlar bir bütün Rütbeleri kontrol ettim hepsinde pv açılıyor fakat oyuncular pv lerine bir item koyuyor ve pv ya da pv6 farketmeksizin o pv kilitleniyor açılmıyor aldıkları hata bu

Bunun çözümü nedir acaba

permleri düzgün verdinizmi ?

Bunun çözümü nedir acaba

configde herhangi bir yeri yanlış girmiş olabilirsiniz yanlış girdiğiniz yeri bulamassanız config dosyalarını kaydedin plugini sıfırlayın ve tekrardan configi geçirin.

Bunun çözümü nedir acaba

an internal erroc occured while attempting, bu hata raporu değil, bu yazı geldikten sonra konsola bakın ve hata raporunu buraya gonderin

PlayerVaults'un ücretsiz sürümünde bulunan bir hata, yapımcısı artık bıraktığı için çözülmeyecek bir hata. PlayerVaultsX kullanabilir veya açık kaynak kodlu bir eklenti olduğu için kendin düzeltebilirsin.

PlayerVaults'un ücretsiz sürümünde bulunan bir hata, yapımcısı artık bıraktığı için çözülmeyecek bir hata. PlayerVaultsX kullanabilir veya açık kaynak kodlu bir eklenti olduğu için kendin düzeltebilirsin.
Teşekkürler çok büyük bir araştırmadan sonra fark ettim bunu ve gemileri tamamen yaktım sunucumu bakıma aldım satın aldığım paketi de iptal edip tamamen özgün kendi paketimi yapmaya başladım yakında biter sadece map uğraştırıyor ve skriptleri 0 dan yazmak biraz zorluyor ama satın aldığım paketteki pluginlerin de baya desteği oluyor her şeyi optimizeli bir şekilde ayarlıyorum ve playervaluts dışında bana önerebileceğiniz bir chest plugini var mı acaba ?

Teşekkürler çok büyük bir araştırmadan sonra fark ettim bunu ve gemileri tamamen yaktım sunucumu bakıma aldım satın aldığım paketi de iptal edip tamamen özgün kendi paketimi yapmaya başladım yakında biter sadece map uğraştırıyor ve skriptleri 0 dan yazmak biraz zorluyor ama satın aldığım paketteki pluginlerin de baya desteği oluyor her şeyi optimizeli bir şekilde ayarlıyorum ve playervaluts dışında bana önerebileceğiniz bir chest plugini var mı acaba ?
playervaultsx, angelchest, customenderchest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl