Bulundu Among us skripti istek (kolay ama detaylı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Among Us temalı bir kod güzel bir fikir, tebrik ederim. Yaklaşık iki aydır Minecraft oynamıyorum ama bildiğime göre izleyici modunda GUI ile etkileşime geçemiyorsunuz.

Skript yerine eklenti kullanın diyenleri dinlemeyin, herkesin kendine göre bir fikri var sonuçta.

Birkaç dakikada yazılabilecek bir kod olmadığını göze alırsak size ücretsiz yapılabileceğini zannetmiyorum.

Güzel bir kod yazılsa da Aternos sunucunuzda 2.1.2 sürümüyle kullanamazsınız. Bir VDS satın alabilir veya kendi bilgisayarınıza sunucu kurarak son Skript sürümüyle devam edebilirsiniz, başarılar.

Merhaba dostlar, Burası bir forum bilen yardım eder bilmeyen etmez ayrıca forumda ücret karşılığında birşeyler yapmak diye birşey yok he plugin paketi satarsın o ayrı ama birşey için para istemekte ne bilim?
Ha ayrıca biliyorum bunların pluginleri var ama sunucumun sürümüne uymuyor?
Öncelikle merhaba, burası bir hayır kurumu değil. Bu tarz bir skript kullanmakta eğer ısrarcıysan elinde veya sağda solda bir miktar para bulundur ki satın alabilesin. Buradaki insanlar sana köstek olmaya değil, bunu eğer istiyorsan sonuçlarına katlanırsın adı altında tavsiyelerde bulunuyorlar. Bu istediğin skripti 'bir şey' diye geçiştirerek gidemezsin. O yüzden kendini buralarda yormak yerine ya birine gerçek bir miktar karşılığında yaptır ya da hiç yaptırma ve insanlara durduk yere saçma sapan saygısızlık etme.

Ayrıca şu skript lag yapar konusunda evet değişken sayısı arttıkça özellikle böyle bir istek için tabiki de lag yapar ancak her zaman böyle bir şey söz konusu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl