AminiumNW - OPFaction [OPSkyblock] - play.aminium.network - Bize özel sistemler! - 1.8 1.12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel sunucu geliyorum adım RumeysaTR

bana ait derken ? burak ?
Burak benim ortağımdı. Sunucuların logoları grafik tasarımları bana ait. Burak ile şuan bi ortaklığımız yok. Yani bana burak senmisin diye soruyorsan değilim :) İyi forumlar.

Ah şu her zaman görmeye alışık olduğum OP Factionslar, farklılık yok varsa da tanıtabilen...

Ah şu her zaman görmeye alışık olduğum OP Factionslar, farklılık yok varsa da tanıtabilen...
Anlıyorum klasikleşmeden yakınıyorsunuz farklılık arıyorsunuz inanın ben nasıl farklı olabiliriz diye uğraşıyorum her seferinde. 15 16 aydır açık sunucumuz sunucudaki sistemler Op Faction yayılmaya başladığı dönemin efsane sistemleriydi. Anladığım kadarıyla eksik bulmuşsunuz. Eleştiriniz için teşekkğr ediyorum daha iyisini yapmak için uğraşacağız iyi forumlar.

Hayırtlı Olsun Kesinlikle Girmem Lazım :)

Konu Düzeni Çok Güzel Ve Düzgun Başarılar Dilerim Arkadaşlar İyi Gunler :)

Mükemmel Maplar Ama Sizinde Başarınızı İçine Katarsak Büyür Değerlenir Buralar :D

Konu tasarımı harika , haritalara gelirsek onlarda güzel. Sistemleriniz Hoş Gözüküyor. Özellikle OPFaction yaptıysanız biraz daha rütbe eklemenizi öneririm.

Konu tasarımı harika , haritalara gelirsek onlarda güzel. Sistemleriniz Hoş Gözüküyor. Özellikle OPFaction yaptıysanız biraz daha rütbe eklemenizi öneririm.
25den fazla rütbe var ve daha patron rütbesine gelen 6 7 kişi var belirli bir sayıya ulaşınca eklenecektir yeni rütbeler. Yorumunuz için teşekkür ederim.

25den fazla rütbe var ve daha patron rütbesine gelen 6 7 kişi var belirli bir sayıya ulaşınca eklenecektir yeni rütbeler. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Başarılar. Sunucu açmayı düşünüyorum yaklaşık 75 adet rütbe olacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl