- Elmaslar
- 196
- Minecraft
- MaskeliPeder
- CasperNetwork
- X
- CasperNetwork
Discord:
MaskeliPeder#8352
MaskeliPeder#8352
Redoerdo#0001
hocam gerçekten başarılı ;)
başarılarınızın devamını dilerim.
RedoErdo Ben Garnicuz Web siteniz kapalı olduğu için burdan yazacam
Servere Girmiyor Proxy filan diyor Ana menüye gidiyom bidaha deniyom olmuyor
Harita bence yetersiz kalmis yani Plugin e daha meğillisin ondan sanirim ^^ ikisi ayni seviyede gitmemiş ama olsundu :)
Redoerdo#0001
Böle emek verilmiş sunucular kaldımı , konu düzeni çok güzel başarılar.
Nice onlinelar başarılar dilerim benim tek gördüğüm kusur rütbeler asiri fazla biraz azaltabilirmisiniz bunun disinda gayet güzel bir sunucu
Redoerdo#0001
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Build için çalışmalarımız başladı yakın zamanda bitecek. Konu düzenlenecektir.Konunuz Çok güzel ancak Builderler Birazdaha İyi olabilirdi Bir nebze daha :)
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Build için çalışmalarımız başladı yakın zamanda bitecek. Konu düzenlenecektir.
Büyü Sisemini Merak Ettim :) Biraz Örneklendirirmisiniz ?
Redoerdo#0001
Büyü Sisemini Merak Ettim :) Biraz Örneklendirirmisiniz ?
Bende Çok merak ettim
Redoerdo#0001
Hatayı tam olarak anlamadım fakat giriş yaptığınızda lobi sunucusuna aktarır. Olaki Pluginlerde yahut sunucuda bir sıkıntı gerçekleşirde loginsiz atarsa lobi sunucumuzda zaten yeniden şifre girilmesi gerekiyor.Sunucunuzdaki hatalardan bir tanesi çakmalobide sanırım giriş yaptıgımda hiçbirşey yazmadan lobiye aktarılıyorsunuz yazdı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!