AminiumNW - OPFaction [OPSkyblock] - play.aminium.network - Bize özel sistemler! - 1.8 1.12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam gerçekten başarılı ;)
başarılarınızın devamını dilerim.

RedoErdo Ben Garnicuz Web siteniz kapalı olduğu için burdan yazacam

Servere Girmiyor Proxy filan diyor Ana menüye gidiyom bidaha deniyom olmuyor

Harita bence yetersiz kalmis yani Plugin e daha meğillisin ondan sanirim ^^ ikisi ayni seviyede gitmemiş ama olsundu :)

hocam gerçekten başarılı ;)
başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederim. Sizlerede Başarılar.

RedoErdo Ben Garnicuz Web siteniz kapalı olduğu için burdan yazacam

Servere Girmiyor Proxy filan diyor Ana menüye gidiyom bidaha deniyom olmuyor

Ufak bir sorun oluşmuştu giderildi. Sunucu aktif.

Harita bence yetersiz kalmis yani Plugin e daha meğillisin ondan sanirim ^^ ikisi ayni seviyede gitmemiş ama olsundu :)

Öneriniz ve eleştiriniz için teşekkür ediyorum. Build cidden yetenek istiyor ve maalesef yeteneğe sahio değilim. İşlerinin ehli olan kişiler ile iletişimdeyim. Buildlerin hepsi olmasada değişecek bi kaç alan var.

Böle emek verilmiş sunucular kaldımı , konu düzeni çok güzel başarılar.

Nice onlinelar başarılar dilerim benim tek gördüğüm kusur rütbeler asiri fazla biraz azaltabilirmisiniz bunun disinda gayet güzel bir sunucu

Böle emek verilmiş sunucular kaldımı , konu düzeni çok güzel başarılar.

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Nice onlinelar başarılar dilerim benim tek gördüğüm kusur rütbeler asiri fazla biraz azaltabilirmisiniz bunun disinda gayet güzel bir sunucu

Yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Rütbelerin fazla olması useri sunucuda tutmak ve rekabet arttırmak. Ayrıca sunucu çok zor değil rank atlamak para kasmak oldukca kolay kısacası ne kadar çok rütbe olursa okadar eğlenceli olur bakış açısı ile yapılmış bir olay.

Konunuz Çok güzel ancak Builderler Birazdaha İyi olabilirdi Bir nebze daha :)

Konunuz Çok güzel ancak Builderler Birazdaha İyi olabilirdi Bir nebze daha :)
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Build için çalışmalarımız başladı yakın zamanda bitecek. Konu düzenlenecektir.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Build için çalışmalarımız başladı yakın zamanda bitecek. Konu düzenlenecektir.

Büyü Sisemini Merak Ettim :) Biraz Örneklendirirmisiniz ?

Sunucunuzdaki hatalardan bir tanesi çakmalobide sanırım giriş yaptıgımda hiçbirşey yazmadan lobiye aktarılıyorsunuz yazdı

Sunucunuzdaki hatalardan bir tanesi çakmalobide sanırım giriş yaptıgımda hiçbirşey yazmadan lobiye aktarılıyorsunuz yazdı
Hatayı tam olarak anlamadım fakat giriş yaptığınızda lobi sunucusuna aktarır. Olaki Pluginlerde yahut sunucuda bir sıkıntı gerçekleşirde loginsiz atarsa lobi sunucumuzda zaten yeniden şifre girilmesi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl