Ametist PvP sunucusu

reynemare

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
reynemare

Discord:

reynemare

Biliyorsunuz ki Lapex Network TitanyumPvP oyun modunda baya tutularak güzel şeyler başardı ve başarmaya devam ediyor. Ben de lapex gibi ametistpvp açsam, pluginler, mapler ve client aynı olsa sunucu tutabilirmi? Yanii benim de bilgim çok iyi değil tabii ki de ilk sunucuyu açtığımda kusurssuz mükemmel bir proje çıkaramam fakat belki vazgeçmessem yavaş yavaş bu sunucuyu büyütebilirim bence. Siz ne düşünüyorsunuz? Önerilere fazlasıyla açığım.

Biliyorsunuz ki Lapex Network TitanyumPvP oyun modunda baya tutularak güzel şeyler başardı ve başarmaya devam ediyor. Ben de lapex gibi ametistpvp açsam, pluginler, mapler ve client aynı olsa sunucu tutabilirmi? Yanii benim de bilgim çok iyi değil tabii ki de ilk sunucuyu açtığımda kusurssuz mükemmel bir proje çıkaramam fakat belki vazgeçmessem yavaş yavaş bu sunucuyu büyütebilirim bence. Siz ne düşünüyorsunuz? Önerilere fazlasıyla açığım.
gereksiz kimse senin clienti kullanmaz gng bende var direk kozmetiklerine kadar custom client guileri vb birebir ametist craftrise için ama gereksiz flashda boş duruyor qwe

1784406066861.webp

gereksiz kimse senin clienti kullanmaz gng bende var direk kozmetiklerine kadar custom client guileri vb birebir ametist craftrise için ama gereksiz flashda boş duruyor qwe

Ekli dosyayı görüntüle 292182
kanki bendede aynılarının hepsi var kozmetiklerine kadar guileri hepsi aynı zaten ama sen denemedınmı yani sunucuyu açmayı çünkü geçmişte ametistpvp açan sunucuları araştırdıgımda sadece mxzentwork diye bi sunucu gördüm onun clienti de sonoyuncu clientin üstüne bişey yapmayı denemişler kötü bir deneme olmuş yani bende şuan ametist claim ihale vb. hepsinin tıpkısının aynısı evde bilgisayarımda şuan denemedıysen de denemeden ogrenılmez

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl