- Elmaslar
- 1.127
- Discord İzni

- Minecraft
- benjamin1734
Discord:
benjamin17
2 yıldır geliştirdiğimiz ve sürekli olarak yeni paketler ile piyasaya gelmiş olduğumuz Minecraft serüvenimizin son eseri olan Ametist Craft sunucumuza yetkili alımları açılmıştır.
Sunucumuz genel olarak samimi bir ortam içermekte ve ekibimiz olsun herkes için eğlenceli ve adil bir ortam içinde sunucuda oynamaktayız.
Alım olacak mevkiler:
Destek Ekip: 2x
Rehber: 1x
Developer: 1x
Mimar: 2x
Ortak: 1x
Reklam Sorumlusu: 3x
Mimar, developer, reklam Sorumlusu veya ortaklık için gelen arkadaşlar discordum üzerinden ulaşması daha sağlıklı olacaktır.
Ücretlendirme şuanlık gönüllülük esasına bağlı olmakta fakat ilerleyen süreçlerde ortaklar ile ortak bir karar ile ekiplere hak ettiği ücret verilecektir.
Aklınıza takılan her türlü sorun için buradan veya Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Discordum: benjamin17
Yetkili başvuru formu:
Sunucumuz genel olarak samimi bir ortam içermekte ve ekibimiz olsun herkes için eğlenceli ve adil bir ortam içinde sunucuda oynamaktayız.
Alım olacak mevkiler:
Destek Ekip: 2x
Rehber: 1x
Developer: 1x
Mimar: 2x
Ortak: 1x
Reklam Sorumlusu: 3x
Mimar, developer, reklam Sorumlusu veya ortaklık için gelen arkadaşlar discordum üzerinden ulaşması daha sağlıklı olacaktır.
Ücretlendirme şuanlık gönüllülük esasına bağlı olmakta fakat ilerleyen süreçlerde ortaklar ile ortak bir karar ile ekiplere hak ettiği ücret verilecektir.
Aklınıza takılan her türlü sorun için buradan veya Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Discordum: benjamin17
Yetkili başvuru formu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.