Bulundu Ametist Craft Ekip Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.127
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

2 yıldır geliştirdiğimiz ve sürekli olarak yeni paketler ile piyasaya gelmiş olduğumuz Minecraft serüvenimizin son eseri olan Ametist Craft sunucumuza yetkili alımları açılmıştır.

Sunucumuz genel olarak samimi bir ortam içermekte ve ekibimiz olsun herkes için eğlenceli ve adil bir ortam içinde sunucuda oynamaktayız.

Alım olacak mevkiler:
Destek Ekip: 2x
Rehber: 1x
Developer: 1x
Mimar: 2x
Ortak: 1x
Reklam Sorumlusu: 3x

Mimar, developer, reklam Sorumlusu veya ortaklık için gelen arkadaşlar discordum üzerinden ulaşması daha sağlıklı olacaktır.

Ücretlendirme şuanlık gönüllülük esasına bağlı olmakta fakat ilerleyen süreçlerde ortaklar ile ortak bir karar ile ekiplere hak ettiği ücret verilecektir.

Aklınıza takılan her türlü sorun için buradan veya Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Discordum: benjamin17
Yetkili başvuru formu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ortaklık hakkında beklentileriniz ve kriterleriniz nedir, farklı(kendi, kişisel) sunucusuyla bağlantısı olan biriyle ortaklık kurmak konusunda ne düşünürsünüz?
Detaylı bir iletişim için discorddan benimle iletişime geçebilirsin.
Discord: Shafuq

Ortaklık hakkında beklentileriniz ve kriterleriniz nedir, farklı(kendi, kişisel) sunucusuyla bağlantısı olan biriyle ortaklık kurmak konusunda ne düşünürsünüz?
Detaylı bir iletişim için discorddan benimle iletişime geçebilirsin.
Discord: Shafuq
Discord üzerinden istek attım hocam benjamin17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl