Amerika Birleşik Devletleri | ABD'li bir çavuşdan dolandırıcılık. | Hotmail'inize dikkat edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinDLG

Gülü seviyorsan, dikenine katlanıcaksın.
Hosting Görevlisi
Elmaslar
205
Minecraft
YasinDLG

Discord:

yasindlg

Merhaba değerli mc-tr.com sakinleri,
Sizlere çok ama çok önemli bir husustan bahsedeceğim. Bizzat bu durumu kendim yaşadım.

Sizlere ilk önce kendini ABD Deniz Kuvvetleri - Kıdemeli Uzman Çavuş diye tanıtmakta.
Kendini size güvendirmek için yalan dolan olan hayatından sizlere yalan dolan şeyler söylemekte.
Sonra sizi Irak Deniz Kuvvetlerinden tanıdığını ve e-mailinizi ordan aldığını söylemekte.
Kendisinin size sunuduğu iş şudur:
Amerika Birleşik Devletlerinden kaçan bir askerdir. Tamı tamına 15.500.000 (On beş milyon,beşyüz bin ABD Doları) bankasında bunca yüklü para bulunduğunu ve bu paranın sizin sayesinde Türkiye bankasına taşıyacağını ve 2.850.00 (iki milyon sekizyüz elli bin ABD Doları)'nı Irak'a yardımda bulanacağını söyler.
Sizden kazanacağı kar ise, sizi dolandırıp hayatınızı karartıp sizden tüm servetinizi ele almakta.

Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Size kısaca demek istediğim bu kişiyle sakın irtibat kurmayınız. İşte resimler:
ss1.png

ss2.png

Kendinize dikkat edin ve bu hotmaile sakın cevap vermeyin.

KAYNAK :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Geçen günlerde bana buna benzer bir mail gelmişti. Tabii, Windows 10 kullandığım için de bağlantısı vardı ve iyi ki o maile bakmamışım :O

Verdiğiniz bilgi için, çok teşekkür ederim.​

Bu tip şeyler çok yaygınlaştı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl