Reklam AMD Ryzen ve Intel Performans Garantili Kiralık Sunucu Modelleri | DDoS Korumalı - Serverscity.net

ServersCity

Serverscity.net | Performans Garantili Sunucular
Elmaslar
1
Yeni nesil ve sıfır cihazlardan oluşan kiralık sunucu modellerimiz. Performas garantili ve uygun sunucular |
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Firma ve iletişim bilgileri:
Whatsapp: 538 570 02 55
Telefon: 538 570 02 55
Firma bilgileri ve canlı destek için:

Gördüğüm kadarıyla profesyonel olarak sunucu barındırmak isteyenlere hizmet vermek istiyorsunuz, bu alanda yüksek oyunculu sunucuların tercih edebileceğini düşünüyorum. Sitenizi gezdiğimde fiyatların diğer hostinglere nazaran biraz daha pahalı olduğunu görüyorum. Takımınızda çalışan arkadaşlara ve markanıza başarılar diliyorum.

Gördüğüm kadarıyla profesyonel olarak sunucu barındırmak isteyenlere hizmet vermek istiyorsunuz, bu alanda yüksek oyunculu sunucuların tercih edebileceğini düşünüyorum. Sitenizi gezdiğimde fiyatların diğer hostinglere nazaran biraz daha pahalı olduğunu görüyorum. Takımınızda çalışan arkadaşlara ve markanıza başarılar diliyorum.

Bir çok oyun firmasıyla beraber çalıştığımız için rakip olmak istemiyoruz.

Site tasarımı gayet sade ama tasarımlar hoşuma gitti. Başarılar.

Site tasarımı sade ve hoş olmuş başarılar diliyorum.

LoL botlarımı barındırmak için 3 kere dedicated almıştım önceden, sahibi olan abi sağlam bi insan. Telefonla wpden yazıyodum tak diye cevap alıyordum. Eskiden büyük bir firma değilken bile sağlam iş yapıyorlardı, şuan gerçekten büyüdüler güvenebebilirsiniz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Merhabalar öncelikle Kaan bey mc piyasasına hoş geldiniz MC-TR ye gelmeniz beni mutlu etti fakat sadece veri merkezi koruması kullanmaktasınız aktif olarak Mikrotik kurulumu bile yapacak adamınız yok Minecraft üzerinde Comnet secure uplink in bir yararı olacağını sanmıyorum MC Layer7 üzerinde botlar vb sadece aegisle tutulması da zor umarım en yakın sürede r10 dan kendinize bir network uzmanı bulabilirsiniz

Merhabalar öncelikle Kaan bey mc piyasasına hoş geldiniz MC-TR ye gelmeniz beni mutlu etti fakat sadece veri merkezi koruması kullanmaktasınız aktif olarak Mikrotik kurulumu bile yapacak adamınız yok Minecraft üzerinde Comnet secure uplink in bir yararı olacağını sanmıyorum MC Layer7 üzerinde botlar vb sadece aegisle tutulması da zor umarım en yakın sürede r10 dan kendinize bir network uzmanı bulabilirsiniz
Haksızsın diyemem fakat koruma'dan kısıp, diğer şeylere yatırım yapmış gibi görünüyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl