Amazon Türkiye'ye Kapılarını Açtı!

U

Unknownloce

Ziyaretçi
NOT: Konuyu haber kategorisine açıcaktım. Haber kategorisi vardı diye hatırlıyorum fakat bulamadım. Her hangi bir yetkili, konuyu ait olduğu yere taşırsa sevinirim.
nuezLNi-CUaqsZGQ7aPQBQ.jpg

E- Ticaret devi Amozon, Türkiye'de ilk merkezini 19 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da, Türkiye'ye kapılarını açtı.
Ülkemiz'de E- Ticaret olarak giren kullanıcı da rekor kıran Amazon, yeni açıldığı için mağzalarını, daha sıkı şekilde kontrol ediyor.
Amazonun, Türkiye sitesinde, kitap, elektronik, telefon, yapımarket ve toplam olarak 11 kategoriyi mağaza içinde bulunduruyor.
Sende, Amazon'un Türkiye resmi sitesine ulaşmak istiyorsan,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsin.

amazon-ilk-trafik-verileri.png

Amazon;
ilk açıldığı gün, 578.607 kullanıcıyı ağırladı.
Amazonda yaşanan küçük sorunlar nedeniyle ikinci günü 203.382 ziyaretci
ve üçüncü gün ise 140.095'e geriledi.
Son olarakta %50 kayıpla 4. gün ise 72.504 kullanıcı, Amazon'u ziyaret etti.
Ama şuan değerlerini iyi taşıyan Amazon, gayet iyi bir şekilde ilerliyor.

1031163150.jpg

Amazon artık 1günde getirir ama yine dolar kurundan dolayı pahalı olcak sadece süresi azalcak :D

1 ABD Doları eşittir
6,00 Türk Lirası
İken ithal ürün almak çok da mantıklı değil bence

Amazon çok pahalı be, bir de çok az ürün var. Aliexpress döver bence askdghj

Hepsiburada'dan aldığım saat kutusunun içinden örümcek adam figürlü çocuk saati çıktı. Boşversene...
Hepsiburada'dan yaklaşık 30 ve N11'den yaklaşık 20 siparişim var. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntı yurtiçi kargo ALLAH BELANI VERSİN. Şuan davalık kimlik kartımızı kaybetti sağol yurtiçi.

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisi yapmaya da kalkıştı şu an hazırlık sürecinde. Amazon şaha kalktı desene :D

Bu kadar büyük bir şirketin bu kadar iğrenç bir iş yapcağını düşünmezdik açıkcası. Ki ürün fiyatları Türkiye fiyatlarının altında. İSTATİSTİKLER ORTADA.
Screenshot_1.jpg

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl