Amatör Çalışmalar/MiniGames Lobisi 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeenCooper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.946
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeenCooper

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Merhaba arkadaşlar ben Akıncan,
Sizlere bir diğer amatör çalışmam olan ''MiniGames Lobi 1'' adlı haritamı tanıtacağım.Harita tamamen amatör bir çalışmadır.Ben bile yani (Haritayı Yapan Kişi :D) o kadar beğenmedim ama yinede sizin görüşlerinizi almak ihtiyacı duydum.Sizlerin yorumları,görüşleriyle gelişeceğim.Neyse fotoraflar altta :Dİndirme ve VirüsTotal Altta :D

İndirmek İçin Tıkla:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Fotoraflar:
2015-10-31_09.59.22.png
2015-10-31_09.59.35.png
2015-10-31_09.59.42.png
2015-10-31_10.00.05.png

Sana Şöyle Diyeyim O Dağları Yaparken Direk Taş veya Toprak Seçme WorldEdit Oldugu Çok Belli Sana Bir Sır Vereyim;
//br sphere sand 2=Yapıp Dağları Kumla Yap Sonra Koşeleri //wand ile Seç Ve Şu Komutu Yaz //replace sand 1(taş),2(Çimen) Sonra Dağlar Daha Gerçekçi Durur Başarılar!
._.

Sana Şöyle Diyeyim O Dağları Yaparken Direk Taş veya Toprak Seçme WorldEdit Oldugu Çok Belli Sana Bir Sır Vereyim;
//br sphere sand 2=Yapıp Dağları Kumla Yap Sonra Koşeleri //wand ile Seç Ve Şu Komutu Yaz //replace sand 1(taş),2(Çimen) Sonra Dağlar Daha Gerçekçi Durur Başarılar!
._.
Çok teşşekür ederim :D

Bir Şey Değil! :awesome:

Bence yer desenlerine biraz daha önem vermelisin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl