Alttakine devret!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mystery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 610
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mystery

Yahudi yakıyorum rahat bırakın lütfen.
Elmaslar
85
Oyun Adı: Alttaki Parayı Buldu
Kurallar: Eğer mesaj yazdıktan sonra başka birisi mesaj atmadığı durumda konuya mesaj yazılamaz.

Elimizdeki Ürünler: 1 Tane Mobilya fabrikası,2 Galeri,1 Tane Ev,150 Bin Türk Lirası

Yer: İstanbul

Ben başlıyorum!

Mobilya Fabrikasındaki kazancımızı biriktirerek(2 Ay) 1 tane kırtasiyeci,1 tane de tostçu açıyorum.Alttakine devrediyorum.

150K TL'nin 50B'n TL si ile bir arsa alıyorum ve bunu 100k'ya ekimli bir halde satıyorum. Aldığım dükkana çalışan aldım. Aylık kar 1K.
Alttakine devrediyorum.

Çıraklık Yaparak İş Yapıyorum Ayda 1600TL Para Kazanıyorum. BU Paranın Yarısını Aileme Verip Yarısını Biriktiriyorum. 1 Yıl Sonunda 9.600TL Para Kazanıp Bir Dükkan Alıyorum. Ve Bu Dükkanı Temizlemeci Yapıyorum. Aylık 1800 Kazanıyorum. 200TL Karımı Aylık Şeklinde
Alttakine Devrediyrum.

Bir tane zengin iş adamıyla tanışıyorum onunla kanka olup 1 milyar tlsini çalıyorum ve kendi şirketimi kurup zengin oluyorum 30 yıl sonra batıyorum oğlum benim yerime geçiyor ve 502013210410 Bitcoin kazanıp ailemizi dünyanın en güçlü ailesi yaptıktan sonra ölüyorum.

**Alttakine Devretmiyorum, Çünkü Öldüm**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl