Alttaki üyeyi bir oyuna hapset!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sceaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.924
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sceaw

Comeback #</>
Elmaslar
278

Discord:

Pâtr#0010

tilki.jpg

Hepinize selamlar sevgili forum ahali.

Bu forum oyununda herkes kendinden sonra konuya yorum yapacak olan üyeyi bir oyuna hapsedecek.
Oyun karakteri seçebilirsiniz. Kendi oyununuzu yaratabilirsiniz!

Ben başlıyorum: Alttaki üyeyi Battlefield 1 oyununa hapsediyorum. Oyunda, Çanakkale cephesinde ki askerlerden birisisin artık!

Alttaki üyeyi Call of Duty Modern Warfare'da ki Çernobil'in içindesin. Artık radyasyonlusun.

Alttaki üyeyi, Counter Strike 1.6 (veya Global Offensive) oyunundaki De_dust2 haritasına hapsediyorum. Welcome to hileci vadisi!

Altdaki kişiyi Minecraft "Tik Tok" dünyasına hapsediyorum , geçmiş olsun.​

Altdaki kişiyi PUBG Mobile ''Sanhok Haritasında ki Bootcamp'' adlı mekana hapsediyorum. Geçmiş olsun.​

Altta ki kullanıcıyı Minecraft'ta 10.10.10 kordinatlarına hapsediyorum. Dua ette orada bir mağara olsun.

Alttaki kullanıcıyı PES19'da No Camp adlı stadyuma hapis ediyorum. İyi antremanlar...

Alttaki Oyuncuyu Kızdan Sınırsız Dayak Yemeye Hapsediyorum. Allah Rahmet Eylesin.

Alltaki oyuncuyu OutLast 2 Oyununa Hapsediyorum.

Şimdiden özür dilerim

Alttaki kullanıcıyı naruto shippuden ultimate ninja storm 4'a hapsediyorum. Madara ile başın belada :'(

Allahtan Yanımda Hashirama var.Alttaki Üyeyi League Of Legends'deki Baronun Yanına Hapsediyorum.

Altdaki Kullanıcıyı Minecraft Craftrise"Lagrise,Hackrise"ye Hapsediyorum.

Altdaki Kullanıcıyı Minecraft Craftrise"Lagrise,Hackrise"ye Hapsediyorum.

Uzun süre hapis kalmıştım, tekrar değil :D

Aşağıda ki kullanıcıyı Naruto Evreninde Dev Kaplumbağaların midesine hapsediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl