alttaki üye senin sevdiğin kişiyi neden sevdiğini açıklıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.082
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Merhaba, MC-TR!
bugün sizlere, yeni eğlenceli bir oyun ile tekrar karşınızdayım! oyunumuzun adı '' Sevgi Dünyası '' en sevdiğin kişiyi söyleyeceksin alttaki kullanıcı ise onu neden sevdiğini söylüyor.
her neyse isterseniz hemen geçelim!

Dip Not: neden sevdiğini açıklarken altınada kimi sevdiğinizi açıklayın.

benim sevdiğim kişi, @Alpho323 <3

Son düzenleme:
Merhaba, MC-TR!
bugün sizlere, yeni eğlenceli bir oyun ile tekrar karşınızdayım! oyunumuzun adı '' Sevgi Dünyası '' en sevdiğin kişiyi söyleyeceksin alttaki kullanıcı ise onu neden sevdiğini söylüyor.
her neyse isterseniz hemen geçelim!

Dip Not: neden sevdiğini açıklarken altınada kimi sevdiğinizi açıklayın.

benim sevdiğim kişi, @Alpho323 <3
Hepsini seviyorum çünkü kafa dengim @Alpho323 , @Aselgeia , @NykseFQ , @HamzaAlmendi , @IrfanTOPAL , @Dagon , @Unknownloce , @ÖmerBeyi. , @Lara , @ImHai, @beeboy07 , @kingOf0 @SoulX Unuttuklarım için herkes'den ÖZÜR DİLERİM.

Son düzenleme:
Yazıyorum; @ ! Bir Dakika; Forumdaki Herkesi Seviyorum ? Bunu Nasıl Yazacağım ? Neyse Hepinizi Seviyorum Çünkü Hepiniz Çok İyi İnsanlarsınız.

@Cylonce @Unknownloce @SoulX @Alpho323 @furkanotuk

Kimse oyunun mantığını anlamadı galiba. Üstteki kişinin neden belirttiği kişileri sevdiği de söyleyecektiniz. :D

Örneğin:

Üstteki kişi bla1 kişisini, bla2 kişisini ve bla3 kişisini seviyor çünkü o kişiler çok cana yakın.

@bla4 <3

Tekrarlıyorum, üstteki kişinin neden belirttiği kişileri sevdiğini yazıcaksınız. Neden sizin belirttiğiniz kişileri sevdiğinizi değil. :D

Son düzenleme:
EHeheheheh, Herhangi birini, hatta forumdan birini sevmek için bir nedene ihtiyacım yok :P

Beni etiketleyen Herkesi(Etiketlemeyeleride :D ) seviyorum <3

@Alpho323 , Forumdaki Herkesi Seviyor Çünkü Sevmemesi İçin Bir Neden Yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl