Çözüldü Alt Sürümlerle Giriş Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeTurkS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.058
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeTurkS

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Merhaba. 1.12 spigot sunucum var. Fakat bu sunucuya 1.8, 1.9, 1.10 ve 1.11'den de giriş yapılmasını istiyorum. ViaVersion denedim ama o sanırım sadece üst sürümlerde girişe izin veriyor.

Merhaba
Kullanmanız gereken eklentiler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-> Spigot sürüm ve üstünü destekler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-> (1-10/1.12 arası girişi açar)
-> (1.8 / 1.7 arası girişleri açar)

ProtocolSupport kullanmak istemiyorsanız. Bu yazdığım eklentilerden size uygun olanı kullanmalısınız.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Başarılar.

Merhaba
Kullanmanız gereken eklentiler.

-> Spigot sürüm ve üstünü destekler
-> (1-10/1.12 arası girişi açar)
-> (1.8 / 1.7 arası girişleri açar)

ProtocolSupport kullanmak istemiyorsanız. Bu yazdığım eklentilerden size uygun olanı kullanmalısınız.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Başarılar.
1.7 kullanılmasını istemiyorum. 1.8 e kadar sadece.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

KONU GÜNCEL YARDIM++

Son düzenleme:
Plugin içinden sürümleri seçebiliyorsunuz diye biliyorum ?

Eklentisini indir böylelikle 1.9.x - 1.12.x sürümleri arasında giriş yapılabilecektir. Sadece 1.8.x ile giriş yapamayacaklardır.

Dostum inan yardımcı olmayı çok isterdim fakat bu aralar işim başımdan aşkın bilgisayara giremiyorum zaten fazla kusura bakma ama youtubeden aratırsan mutlaka bulursun

Keyubu'nun Kendi Verdiği SkyBlock Plugin Paketinin içindeki ViaVersion Pluginini Kullanarak 1.12.2 Spigot'ta 1.8 Girişi Sağlayabilirsiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1.8-1.9-1.10-1.11-1.12 Hepsini Desteklemekte.

Bu konu belki size yardımcı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl