alsancaksurvival.batihost.com - 1.7 - 1-8 ! Survivalın Keyfini Çıkarın.

AlsancakSurvival

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
pXJZrr.png

R1z6JZ.png

-Merhabalar, Biz AlsancakSurvival ekibi olarak size survivalın zevkini çıkarmanız için adaletli güzel bir server hazırlamaya çalstık.Umarım siz değerli oyuncularımızın memnun kalacağı bir oyun sunmuşuzdur sizlerle elimizden geldiği kadar ilgileniceğiz.Lütfen Yetkililere saygılı ve dürüst olun ve bir teşekkur bize yeter. Keyifli Oyunlar dileriz . alsancaksurvival.batihost.com.

1VOz3Y.png

Server Ram : 6GB
Sürüm : 1.7-x - 1.8-x
Server Kişi sayısı : 50
Server Site : Yakında

Server ip : alsancaksurvival.batihost.com

LZ596a.png

-
İpeksi Dokunuş ile spawner alabilme
- Köylü ticaret sistemi

- /market ve /market listings sistemi ile alışveriş yapabilme.
- Takım kurup kendi tarafını belirleme (Team Plugini)
- /jobs meslekismi (jobs ile bir mesleğe girip para kazanabilirsiniz.
-Seri katiller tablosu (Serverin ilk 10 Seri katili :) )
- /skin sistemi ile istediginiz bir oyuncunun skinin alabilme.
- /sakla ile XP saklama sistemi.
- Bir çok yenilik kısacası seni bekliyor gelmeni bekliyoruz.
- Her cuma düzenli event yapılır ve 1 adet vip çekilisi yapılır
- /warp parkur eventi yapılır kazananlara ödüller verilir.

5L6Wbq.png

discordgg: brs006brs(Server sahibi)
Adresler ile bizle iletisime gecebilirsiniz .

41y664.png

GPJD9V.png

alsancaksurvival.batihost.com
vXDPPp.png

alsancaksurvival.batihost.com
JqGDZE.png

alsancaksurvival.batihost.com - 1.7-x - 1.8-x Senide bekliyoruz.

Survival sunucularını severim ancak klasik bildiğimiz survival sunucular artık bıktırdı. Ek özellikler eklemenizi tavsiye ediyorum başarılar...

Survival sunucularını severim ancak klasik bildiğimiz survival sunucular artık bıktırdı. Ek özellikler eklemenizi tavsiye ediyorum başarılar...
Merhabalar yorumun için oncelikle teşekkur ediyorum yenilik olarak /skin ile skin deiştirme getirdim ve her gece saat 3 te bakımda bir yenilik getirmeye çalısıyorum umarım beğenmişsindir iyi günler iyi forumlar.

Merhaba Yapılarınızı Geliştiriniz . Başarılar Dilerim

Merhaba, konu düzeninizi - yapılarınızı - yapı fotoğraflarını - pluginleri geliştirmenizi öneriyorum.

Merhaba, konu düzeninizi - yapılarınızı - yapı fotoğraflarını - pluginleri geliştirmenizi öneriyorum.
Yorumunuz için teşekkur ediceğim dediklerinizi dikkate alacağım. iyi forumlar.[DOUBLEPOST=1485438912,1485365182][/DOUBLEPOST]+ GElişitiriyoruz.[DOUBLEPOST=1485519568][/DOUBLEPOST]Serverimiz aktiftir arkadaslar .[DOUBLEPOST=1485555569][/DOUBLEPOST]+ güncel[DOUBLEPOST=1485621054][/DOUBLEPOST]+ güncel +[DOUBLEPOST=1485803079][/DOUBLEPOST]yakında dev güncelleme ile akıcı bir oyun daha gelişmiş bir oyun sunacagız

Güzel bir sunucuya benziyor ama buildlerin geliştirlmesi gerekiyor.
Builder alımı varsa özele gel konuşalım yaş 15

Son düzenleme:
Selam Dostum, sunucu sürümünüz 1.7 - 1.8 / 1.7 Sürümü artık eskidigini düşünüyorum Oyüzden, Sürümü -
Geliştirmelisiniz map konusunda biraz daha çalışmalısınız ve Plugin paketinizi biraz daha düzgün bir şekilde Editleyebilirsiniz diye düşünüyorum.

Selam Dostum, sunucu sürümünüz 1.7 - 1.8 / 1.7 Sürümü artık eskidigini düşünüyorum Oyüzden, Sürümü -
Geliştirmelisiniz map konusunda biraz daha çalışmalısınız ve Plugin paketinizi biraz daha düzgün bir şekilde Editleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Öncelikle yorumun için teşekkur ederim yeni paket hazırladım biraz düzenleme yapıcam 1.7 surum hakkındada hala 1.7 oyuncuları var bi arkadaşımın server 1.7 - 1.8 ve günlük 75 65 online çok rahat görüyor 1.7 eskimiş olabilir ama oyuncuları hala var yorumunuz için tekrar teşekkurler iyi forumlar.

Buildler Geliştirilmeli.
Başarılar...

MERHABALAR ARKADASLAR SERVER 1.8 OLDU VE BÜTÜN MAPLARIMIZ DEİŞTİ UMARIM BEĞENİRSİNİZ İYİ OYUNLAR - alsancaksurvival.batihost.com

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl