Alphexia Network | OPFaction-SkyBlock-SkyWars-KatilKim? | 1.8.x-1.12 |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alıntı mı? Hahah! bizi kendinle karıştırıyorsun sanırım?!
Eski sunucumda yetkili olduğun için yetkin kalmış
Eski sunucuda yetkin kalmış ne demek? Eski pl'lerimi kullanıyorsun demek :3 Canım kendini bu kadar açık etmesen keşke... Faction paket zaten tamamen bana ait onları youtube'de görüceksin..

Eski sunucuda yetkin kalmış ne demek? Eski pl'lerimi kullanıyorsun demek :3 Canım kendini bu
kadar açık etmesen keşke... Faction paket zaten tamamen bana ait onları youtube'de görüceksin..

Hatırlarsan bu paket sana ait değil.
Sunucudaki tüm plugin paketleri bize ait, kanıtlayabiliriz. Neden bu kadar kıskanıyorsun?
Senin KÖTÜ paketini kim ne yapsın?

Son düzenleme:
Hatırlarsan bu paket sana ait değil.
Sunucudaki tüm plugin paketleri bize ait, kanıtlayabiliriz. Neden bu kadar kıskanıyorsun?
Senin ÇÖP paketini kim ne yapsın?
Kurucu yetkisi başka nasıl kalabilir acaba? Çalıntı yaptığınızın kanıtı burda.. Bu arada konuşma tarzınız hiç hoş değil umarım bu tarzı düzeltebilirsin..
vSlOwOARTDqU2Sc93H-fmg.png

Aynen kardeşim aynen.
Bu paketlerin üstünde hiçbir emeğin yok.
Bu arada "AdanaliHuahwi" adında bir yetkilimiz yok.
AdanalıHuahwi'nin kurucu olduğunu anlamak için onewox'u görmek yeterli canım iyi akşamlar daha yorum atmıcam.

AdanalıHuahwi'nin kurucu olduğunu anlamak için onewox'u görmek yeterli canım iyi akşamlar daha yorum atmıcam.
Anlamak istemiyorsunuz sanırım..
Yetkili listemiz konuda yazıyor.
Neyse, iyi akşamlar.

"Bazıları'' cidden konuya gelip sadece kötülüyor başka amaçları yok, o kadar saçma nedenlerden şikayet ediyorlar ki çok gereksiz ayrıntılara takılmışlar ne kadar itici insanlarsınız.

Am0rf'un dediğine katılıyorum. Gerçekten çok itici insanlar var. Önceden de söylediğim gibi, sunucu güzel.
Konuyu baltalamaya çalışan insanları aldırmayın. Tekrardan Başarılar diliyorum. @Alphexia Network

"Bazıları'' cidden konuya gelip sadece kötülüyor başka amaçları yok, o kadar saçma nedenlerden şikayet ediyorlar ki çok gereksiz ayrıntılara takılmışlar ne kadar itici insanlarsınız.

Am0rf'un dediğine katılıyorum. Gerçekten çok itici insanlar var. Önceden de söylediğim gibi, sunucu güzel.
Konuyu baltalamaya çalışan insanları aldırmayın. Tekrardan Başarılar diliyorum. @Alphexia Network
Bak bende bir görüş öne süreyim.Bir kimse sunucu açıyor ve bunu genel bir forumda paylaşıyor ise eleştirilere açık olmak zorunda.
Burada sunucu eksiklerini öğrenmeyip sadece sunucusuna 3-5 oyuncu katmak için gelmiş ise bence asıl itici olan odur.
Olay konu baltalamak falan değildir , kim çıkarttıysa o baltalama terimini de...
Iyi forumlar dilerim.​

Sunucu güzel herkese tasviye ediyorum!
Başarıllar

Sunucu Yabancı Forumlardan Alınan Paketi Türkçeleştirip Kullanılmış
Klasik Bir Sunucu Olmuş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu yetkililerin bilgisi yok sanırım? Kolay bir şekilde op aldım ve istersem heryere set 0 çekerdim ama bazı yerleri kırdım size ders olması için..
Pluginler tamamen alıntı hiçbirşey eklenmemiş.

Ekli dosyayı görüntüle 54558
sağa sola laf edicene sunuca baksana çocuk

Son düzenleme:
Güzel Server. Maplar Hoş.

Konu Tasarımı 10 üzreinden 10

Yakında sunucuya geliceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl