Alper EROZER » Enerji | I Think You Love Me Now » Erozer Production

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özenmek mi?

Demekki siz bunları çok biliyorsunuz, peki. Buyrun bize bir şarkı yazın.[DOUBLEPOST=1519655875,1519655824][/DOUBLEPOST]

Hocam, çocuk ben tek yazdım demiyor zaten? BABAMLA birlikte yazdık diyor. İsterseniz videoları atabilirim.
Babasıyla yazdık diyor Tamam Anladım da Ben galiba bir programda görmüştüm yanılmıyorsam
İyi Forumlar
Efendim

Dünya iyi olanların değil iyi oynayanların dünyası.
;)​

Yada Bunu
[DOUBLEPOST=1519657548,1519656438][/DOUBLEPOST]
Korkuyorum Arkamdan Takipteler
Sırıtıyorum Pusu Kurmuşlar Bana
4 Tarafımı Saran Dostlar
Sürekli Beni Hedef Alıyorlar

Yumruğumla Sesli Gidiyorum Mekana
Aldım Silahları Koşuyorum Meydana
Takibin Başlangıcı Sanki Baba
Önümde Tabakla Geldi Kanlar Bana
Saldırı Son 1,2,3,4!
Burnundam Kanlar,Kaşım Patlamış
Polis Gelince Garibanlar Kaçmış
Hayatımda ki İlk Yumruğu Yedim
Tadı Kötüydü Bir Daha İstemem

Yürüyen Merdivenin Tersinden Koşan Çocuklardansan Sakın Hiçbir Şeyden Korkma
Korkaklar Anca Sahadan Kaçar
Eğer Durum Mağlubiyet 10'a 0'sa
Evde Değil Sahada Konuşurum
Hayatımı Saran Bu Garibanlar
Ayyaş Ayyaş Ortalıkta Geziyor

Gölgeni Vurduysan
Adam Gibi Savaştıysan
Adamları Ağlattıysan
Sakın Hiçbir Şeyden Korkma

Yazdım Kardeşim Bunun Kıskanmakla Alakası Yoktur!

Alper Biber

Tek bir cümle söylemek isterim "Taklit etmek yerine, Taklit edil" (Alıntı veya değişiklilik yada hem alıntı hemde değişiklilik içerir.)

Gereksiz insanlar gereksiz işler yapıyor bu başarı değil. bu çocukta iki gün sonra aleyna tilki gibi olur :D

Bu gönderdikleriniz ile alakası yok ama, neyse kendi kafanız ile yaşamaya devam edin siz.

Kıskandığınız için yediremiyorsunuz.
Dostum, eğer Alperin tarafındaysan yanlış yerdesin. Lirik videolarında Ed Sheeranın arkaplanını çalan, kızların hayranı olduğu için her şarkısının benzer olması ve giyimi Justin gibi olması bence bir başarı değil. Bu çocuğu trend yapan tek şey tepki kanallarına ve magazinlere konu olması. Az buçuk araştırma ile gelmeyin. Onuda geçtim, biraz kafa yorun!
Mesela Tarkan; Yeni dandik albümü çıktığında her 2 reklamdan biri albüm reklamıydı.
Piyasada bulabileceğin en iyi cover grubu Lin Pestodur, grup çok başarılı olmasına rağmen eminimki adını bile duymamışsındır.

Son düzenleme:
Dostum, eğer Alperin tarafındaysan yanlış yerdesin. Lirik videolarında Ed Sheeranın arkaplanını çalan, kızların hayranı olduğu için her şarkısının benzer olması ve giyimi Justin gibi olması bence bir başarı değil. Bu çocuğu trend yapan tek şey tepki kanallarına ve magazinlere konu olması. Az buçuk araştırma ile gelmeyin. Onuda geçtim, biraz kafa yorun!
Mesela Tarkan; Yeni dandik albümü çıktığında her 2 reklamdan biri albüm reklamıydı.
Piyasada bulabileceğin en iyi cover grubu Lin Pestodur, grup çok başarılı olmasına rağmen eminimki adını bile duymamışsındır.

Hocam, alper'in tarafındayım. Heralde bir şey diyemezsin daha fazla buna?

Müziği Çalıyorum
Sözleri Çok Kısa Yapıp Uyumluyorum
Sürekli Sözleri Tekrar Ediyorum

BU ŞARKI DEĞİL!

Konuyu çok fazla tartışma çıkardığı için kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl