AloneNW | 1.8 | 4 GB Ram |Açılışa Özel Event Ve Çekiliş|AloneNW.batihost.com

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BenBoran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 928

BenBoran

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Ben Boran,bir süredir uğraştığımız sunucumuz artık hazır sunucuya stres çarkı yada papaz eriğini imam eriğine çeviren kutu yapmadım.Diğer sunuculardan farkımız uzman kadromuz ve güzel buildlerimiz olsun canınız sıkılmasın doya doya oynayın diye elimizden geleni yapıyoruz.
Bu arada İrfanMW Ye Bizlere Sunduğu Paketten dolayı teşekkür ederiz. (NOT : Menüler,Skriptler ve Buildler 100% Bize Aittir.)

QQmgkA.png

TEKNİK ÖZELLİKLER✦
Lokasyon : Türkiye
Hosting : Batı Host
RAM : 4GB
SLOT : 44
QQmgkA.png

a.php

✦Öldüğünüzde Sizin Öldüğünüz Yerde Ölünüz Durur,İtemleriniz yere düşmez sizi öldüren kişi 30 saniye içinde ölünüzün üstünden itemlerinizi lootlayabilir.

✦Lapis Kazarken Düşen parçalarla Kasa Anahtarları Alabilirsiniz.

✦Serverdeki ekonomimiz, kitlerimiz vs. olsun sırf oyuncu çekmesi için "İLK GİRİŞTE P20" yapmadık.Olabildiğince zor olması için ayarlandı.

Editten Kastığınız süngerler ile Özel Kasalar Açabilirsiniz, Özel gücü olan zırhlar kuşanabilirsiniz.

QQmgkA.png

a.php

SPAWN
kb2BEm.png

LAPİS
4PdrP4.png

KASA
DPL2y6.png

EDİT
5gA7yR.png

MARKET
yEy56j.png

VİP HAMMADDE
NpyAGa.png

JAİL
O0WAz4.png

BALKÇI
V0Za8B.png

ÖRS
m3V6p4.png

ORMAN
V0ZaRB.png

MADEN EVENT
m3V6aZ.png

EVENT
4Pdrnq.png

ARENA
p07zAJ.png

BOSS
X0nkrj.png

QQmgkA.png

Umarım Sunucumuza Gelip Oynarsınız.
İyi Forumlar Ve İyi Günler Dilerim.​

4PdrP4.png

Ben bu mapı bir yerden görmüştüm ki hatta polyacraftın paketindeki map bu keşke daha güzel olsaydı %9

4PdrP4.png

Ben bu mapı bir yerden görmüştüm ki hatta polyacraftın paketindeki map bu keşke daha güzel olsaydı %9
Öncellikle lapis yuvarlak diye PolyCraft plugin paketinden alıntı diye birşey yok indirip o mapi indirip bizimkini karşılaştırsanız farkı görürsünüz

Bu benim kendi görüşüm çünkü benzerlikler var.

Güzel Sunucu Maplerinizi Beğendim Pluginleriniz De Güzel Girip 1-2 Saat Oynadım Sardı Gayet Başarılarınızın devamını dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl