ALLAH AŞKINA BİRİ YARDIM ETSİN SERVER 7/24 NASIL YAPICAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhaaanpro

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
nolur her zaman kapanıyor sürekli ouncu kaybediyorum lütfen 7/24 nasıl yapcam serverim spigot

7/24 yapacaksan makine al ve en az 2 gb ver sunucuna 1 gb versen sık sık kapanır sunucu yinede en az 2 gb makine suncuu al

Merhabalar,
Bunu 2 şekilde çözebilirsin, 1.ci olarak bilgisayarın kasmasını istiyorsan ve 8GB ve üstü RAM'a sahipse bunu kendi bilgisayarına 7/24 AKTİF bırakarak bu sorunu çözebilirsin, 2.ci olarakta HOSTİNG şirketlerinden ister "Minecraft Server" adı altında ister "VDS" adı altında satın alabilirsin bu sana daha ucuz olur, öbür türlü "Elektrik Faturası + Bilgisayarın Kasması + Bilgisayarının ömrünü kısaltma ve Bakımı" yaptırmak zorunda kalırsın ben sana aşağıda bazı hostların paketleri koyacağım bunlardan birini değerlendir derim iyi forumlar.

Rabisu MC :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(MC Paketlerine Bakınız!)
BatiHost MC :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Rabisu VDS :

BatiHost VDS :

Yoncu VDS :
(Kendin Hazırla Paketi)
Rabisu SSD VDS :

Konu yeri yanlış.

Konu Yanlış Yerde Lütfen Kapatılsın Hayırlı Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl