Alışveriş sitesi yapabilen WebMaster aranıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 749
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Merhaba belirli ürünlerimi satabileceğim bir siteye ihtiyacım var çoğu takım kendi sitesini aylar önce yaptı ancak eski kafalı olduğumdan dolayı hala kendi sitem için çalışmalara başlamadım. Satacağım ürünler genelikle pluginler, paketler gibi ürünler olacak. Lisans yönetimi gerekiyor java ile bağlantı sağlayabileceğim lisans yönetim şekli de önemli. Aradığım kişi PDO PHP MYSQL gibi dilleri bilmeli veya elinde buna benzer bir script bulundurmalı. Satın almayı düşünüyorum. Shopier Shipy gibi belli başlı ödeme firmalarıyla entegreli olmak zorunda. Daha fazla detay için benimle discord üzerinden iletişime geçebilirler. Kendisine ait olmayan veya satma hakkına sahip olmayan kişiler ulaşmasın. Hakkıyla iş yapacak ve hakkına göre ödeme alacak kişilere ihtiyacım var. Bir kaç kod yazıp 300 500 tl rakam çıkartanlarla çalışmak istemiyorum. Gerekirse karşılığında Java diliyle yazılmış program karşılığında script yazabilirler. Client Plugin Mod gibi şeyler konusunda bilgiliyim.

İletişime geçmeniz için aşağıda ki discord adresimi bırakıyorum.
CAN147#1757

Yazmasına yazılır da mysql ve pdo diye dil olduğunu yeni duydum, en iyisi kullanmak istediğiniz teknolojileri araştırıp bu işlerle ilgilenen freelancer topluluklarında ilan yayınlayın ama ordakiler takas usulü kabul etmez diye düşünüyorum, tabii söz konusu Türkiye olunca her şey olabilir de...

Unutmadan bilgilendirmek amacıyla söyleyeyim ülkemizde freelancerlık yerine e-ticaret ile stok satış yapan kişilerin vergi ödemesi zorunlu, vergi mükellefi misiniz bilmiyorum ama uyarmak istedim.

Merhaba belirli ürünlerimi satabileceğim bir siteye ihtiyacım var çoğu takım kendi sitesini aylar önce yaptı ancak eski kafalı olduğumdan dolayı hala kendi sitem için çalışmalara başlamadım. Satacağım ürünler genelikle pluginler, paketler gibi ürünler olacak. Lisans yönetimi gerekiyor java ile bağlantı sağlayabileceğim lisans yönetim şekli de önemli. Aradığım kişi PDO PHP MYSQL gibi dilleri bilmeli veya elinde buna benzer bir script bulundurmalı. Satın almayı düşünüyorum. Shopier Shipy gibi belli başlı ödeme firmalarıyla entegreli olmak zorunda. Daha fazla detay için benimle discord üzerinden iletişime geçebilirler. Kendisine ait olmayan veya satma hakkına sahip olmayan kişiler ulaşmasın. Hakkıyla iş yapacak ve hakkına göre ödeme alacak kişilere ihtiyacım var. Bir kaç kod yazıp 300 500 tl rakam çıkartanlarla çalışmak istemiyorum. Gerekirse karşılığında Java diliyle yazılmış program karşılığında script yazabilirler. Client Plugin Mod gibi şeyler konusunda bilgiliyim.

İletişime geçmeniz için aşağıda ki discord adresimi bırakıyorum.
CAN147#1757
yanlış yerde arıyorsun can bey webmasterlerde göz atmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl