Oyun Alın Teri mi? Miras mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

MC-TR.png

Selam arkadaşlar.

İki seçeceğiniz olsa alın terini mi tercih ederdiniz yoksa miras mı tercih ederdiniz?

Bana göre alın teri. Çünkü alın teri her zaman helaldir, hayatı öğretir. Kendimiz çabalayıp ve alın teri dökmemiz daha önemlidir. Birilerinin başarısından para kazanmak bana hoş gelmiyor açıkcası. Sizin fikirleriniz nelerdir?​

Alın teri, insana tutumu öğretir. Gerektiği yerde gerektiği kadarını harcamasını, israf etmemesini ve hayata karşı atacağı adımların daha sağlam olabilmesinde bir basamak olarak karşısına çıkar. Çünkü birey paranın nasıl kazanıldığını, zor şartlar altında çalışmanın ne denli insanı yıprattığını öğrenebilmesini de sağlar. Ama bu devirde miras daha önemli bence :D

Miras en doğru şekilde kullanılırsa tabiki miras.​

13 Yaşındaki çocuklara alın teri mi yoksa miras mı diye soruyorsun, çocuk daha herhangi bir işte çalışmamış nerden bilsin alın terini?

Bence miras aga, ye iç yat miss. Ama benim gibi garipler çalış çalış ye bu kadar.

Alın teri her şeyi helalinden yemek varken neden başkasının parasını yiyeyim ki. O kişinin kazandığı para helal mi yoksa haram mı olduğunu nereden bileceğim.

Alın teri ama miras kötü olmazdı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl