>>Alımlı Serverler İçeri<<

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nightmare350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 937

Nightmare350

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır Minecraft oyuncusuyum.İsteyen serverlerde (Reklamcı Hariç) Yetkili olabilirim.Beni serverinde isteyen kişiler alta ya İpsini atabilir ya da bana buradan ulaşabilir : Mustafa CG Ersu Bu benim skype adresim

Daha önce hangi sunucularda yetkili olduysanız resimlerini atabilirsiniz yada herhangi bir referansınızı .

Daha önce hangi sunucularda yetkili olduysanız resimlerini atabilirsiniz yada herhangi bir referansınızı .
Çok Özür Dilerim Ama Çok Serverde İş Yaptım Ve Onların Resimlerini Çekmeyi Unuttum Kusura Bakmayın :)[DOUBLEPOST=1490526163,1490526129][/DOUBLEPOST]
Çok Özür Dilerim Ama Yaptığım Serverlerdeki Yaptığım Resimleri Çekmeyi Unuttum Kusura Bakmayın :)[DOUBLEPOST=1490526315][/DOUBLEPOST]
Çok Özür Dilerim Ama İş Yaptığım Serverlerdeki, Yaptığım Yapıların Resimleri Çekmedim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl