Alım Varmı Abi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 688
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
Merhabalar ben oyna.tierrose.com kurucusuyum abi alım varmi diyen cocuk alim yok dedim burada mısırmı patlatiyoz alim diyon dedim cocuk sovdu gitti
#arkadaslar yardim ben alim diyenlerden biktim psikolojim bozuldu 19yasindayim boyle cocuklarla ugrasiyom yetki alinca ne olcak anlamiyom

haklısın sunucuya girer girmez alım varmı diyen veletler çok

Merhabalar ben oyna.tierrose.com kurucusuyum abi alım varmi diyen cocuk alim yok dedim burada mısırmı patlatiyoz alim diyon dedim cocuk sovdu gitti
#arkadaslar yardim ben alim diyenlerden biktim psikolojim bozuldu 19yasindayim boyle cocuklarla ugrasiyom yetki alinca ne olcak anlamiyom
çok kolay.
/mute SusmayanJojuk 999999years

Al kardeşim sunucum için yapmıştım kullan :D

Kod:
on chat:
    if message is "Alım varmı" or "Alım varmı?" or "Alımlarınız varmı?" or "Alımlar açıkmı?" or "Alımlar pasifmi" or "Alımlar açıkmı":
        wait 0.1 seconds
        message "&8[&b✘&8] &eMerhaba &a%player% &esunucumuzda alımlar kapalıdır. Alım yapıldığı zaman sitemiz üzerinden duyurulmaktadır."

Al kardeşim sunucum için yapmıştım kullan :D

Kod:
on chat:
    if message is "Alım varmı" or "Alım varmı?" or "Alımlarınız varmı?" or "Alımlar açıkmı?" or "Alımlar pasifmi" or "Alımlar açıkmı":
        wait 0.1 seconds
        message "&8[&b✘&8] &eMerhaba &a%player% &esunucumuzda alımlar kapalıdır. Alım yapıldığı zaman sitemiz üzerinden duyurulmaktadır."
Helal olsun .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl