Alım var mı? Sorusuna Gelişmiş Cevap Buyrun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Master

Legends Never Die
Elmaslar
99
yeni_logo.png

Merhaba Değerli MC-TR Üyeleri;

Yepyeni bir konu ile sizlerleyim. Yeni bir skript kodladım. Alım var mı? Sorusuna gelişmiş cevaplar veriyor. Sadece alım var mı? değil. Alım , alım ne zaman , alim nasıl olcak , ne alimlari var vs vs vs...

DİPNOT: Konuyu beğenip yorum atarsanız beni çok mutlu edersiniz.
DİPNOT: Skript geliştirilmiştir.
Kod:
on chat:
    message contains "alım varmı" or "rehber alımı varmı" or "alim varmı": or "alım var mı?" or "alım var mıı?" or "alım" or "alıım" or "alııım" or "alim" or "aliim" or "aliiim" or "alim yok mu" or "alim yok mu?" or "alim yok mu?" or "alim yokmuu" or "alim yokmu" or "a l i m" or "a l ı m" or "a * l * ı * m" or "a123lım" or "aalım" or "aalim" or "aaaaalim" or "aaaalim" or "aaalım" or "aaaaalım" or "admin alımı var mı" or "admin alimi varmi?" or "admin alimi var mı?" or "admin alımı var mi?" or "admin alimi var miii?" 
        cancel event
        wait 1 second
        send " &6&lSunucuIsmi &8» &e&lAlımlar Şuanlık &4&lKAPALIDIR. &e&lDaha Fazla Sorup Yetkilileri Yormayın. Aksi Taktirde Mute Yiceksiniz."  

on chat:
    message contains "alim ne zaman?" or "alım ne zaman" or "alim ne zaman" or "alım ne zaman?" or "alım ne zaman var" or "alim ne zaman var" or "aliim ne zaman var??" or "alim ne zaman varr?" or "alim ne zaman varr??" or "alim ne zaman var??" or "alim ne zaman var???" or "alim ne zaman vaaaar" or "alim ne zaman vaaaar?" or "alım ne zaman vaaaar" or "alım hiç olmicak mı?" or "alım olmicak mı?"
        cancel event
        wait 1 second
        send " &6&lSunucuIsmi &8» &e&lMerhabalar. Alım &6&lxx/xx/2018 Tarihinde Açılacaktır. Iyi Oyunlar...!"

Son düzenleme:
Tek çözüm direk ban.

skripte ekledim ama çalışmadı :D

Fotoğraf ekleyiniz lütfen, onun dışında işlevi engelleyebilirsin. Ayrıca tab hatası var. Düzenlenmiş hali:

Kod:
options:
    tarih: 01/01/2018

on chat:
    message contains "alım varmı" or "rehber alımı varmı" or "alim varmı": or "alım var mı?" or "alım var mıı?" or "alım" or "alıım" or "alııım" or "alim" or "aliim" or "aliiim" or "alim yok mu" or "alim yok mu?" or "alim yok mu?" or "alim yokmuu" or "alim yokmu" or "a l i m" or "a l ı m" or "a * l * ı * m" or "a123lım" or "aalım" or "aalim" or "aaaaalim" or "aaaalim" or "aaalım" or "aaaaalım" or "admin alımı var mı" or "admin alimi varmi?" or "admin alimi var mı?" or "admin alımı var mi?" or "admin alimi var miii?"
    cancel event
    wait 1 seconds
    send " &6&lSunucuIsmi &8» &e&lAlımlar Şuanlık &4&lKAPALIDIR. &e&lDaha Fazla Sorup Yetkilileri Yormayın. Aksi Taktirde Mute Yiceksiniz."   

on chat:
    message contains "alim ne zaman?" or "alım ne zaman" or "alim ne zaman" or "alım ne zaman?" or "alım ne zaman var" or "alim ne zaman var" or "aliim ne zaman var??" or "alim ne zaman varr?" or "alim ne zaman varr??" or "alim ne zaman var??" or "alim ne zaman var???" or "alim ne zaman vaaaar" or "alim ne zaman vaaaar?" or "alım ne zaman vaaaar" or "alım hiç olmicak mı?" or "alım olmicak mı?"
    cancel event
    wait 1 seconds
    send " &6&lSunucuIsmi &8» &e&lMerhabalar. Alım &6&l{@tarih} Tarihinde Açılacaktır. Iyi Oyunlar...!"

Fotoğraf ekleyiniz lütfen, onun dışında işlevi engelleyebilirsin. Ayrıca tab hatası var. Düzenlenmiş hali:

Kod:
options:
    tarih: 01/01/2018

on chat:
    cancel event
    wait 1 seconds

on chat:
    cancel event
    wait 1 seconds
    send " &6&lSunucuIsmi &8» &e&lMerhabalar. Alım &6&l{@tarih} Tarihinde Açılacaktır. Iyi Oyunlar...!"
Teşekkürler. <3 Düzeltiyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tek çözüm direk ban.
Haha :'D haklısınız.

bunu serverime ekliyince chatte ne yazarsak yazalım uyarıyı veriyor.

Benim dosyalardaki Jarvis pluginim sayesinde tek bu soru değil bir sürü soru için cevap ekleyebilirsiniz. Buna gerek olucağını sanmıyorum.

Hoş bir skript ve basit.

Böyle basit skriptleri ayrı ayrı değilde tek bir skriptte toplayın. "Genel.sk" dosyası oluşturun yani.

Kod:
command /plugins:
    trigger:   
        cancel event
        send "&fPlugins (1): &aBug yapmaya çalışan inek"

#####################################################################################################
on chat:
    replace all "sa" in message with "Selamun Aleyküm adım Azrail"
    replace all "as" in message with "Aleyküm Selam bende Cebrail"
    replace all "hg" in message with "Hoşgeldin aga"
    replace all "hb" in message with "Hoşbulduk aga"
    replace all "nbr" in message with "Naber?"
    replace all "ho" in message with "Hayırlı olsun agacığım :D"
    replace all "mrb" in message with "Merhaba gençlik"

############################ (Bunun ile ayırın "#" işareti işlemez gibi bir özellik taşıyo)

Bu skript işimize yarıyacak. Çünkü sunucuya geliyorum "Aga bana rehberlik ver, alım var mı, alım ne zaman?" gibi soru soruyorlar beni delirtiyor.

Hoş bir skript ve basit.

Böyle basit skriptleri ayrı ayrı değilde tek bir skriptte toplayın. "Genel.sk" dosyası oluşturun yani.

Kod:
command /plugins:
    trigger:  
        cancel event
        send "&fPlugins (1): &aBug yapmaya çalışan inek"

#####################################################################################################
on chat:
    replace all "sa" in message with "Selamun Aleyküm adım Azrail"
    replace all "as" in message with "Aleyküm Selam bende Cebrail"
    replace all "hg" in message with "Hoşgeldin aga"
    replace all "hb" in message with "Hoşbulduk aga"
    replace all "nbr" in message with "Naber?"
    replace all "ho" in message with "Hayırlı olsun agacığım :D"
    replace all "mrb" in message with "Merhaba gençlik"

############################ (Bunun ile ayırın "#" işareti işlemez gibi bir özellik taşıyo)

Bu skript işimize yarıyacak. Çünkü sunucuya geliyorum "Aga bana rehberlik ver, alım var mı, alım ne zaman?" gibi soru soruyorlar beni delirtiyor.
"hoşt köpek, salam getir askım" birisi bunu yazdığında,
Hayırlı olsun agacığım :Dşt köpek, Selamun Aleyküm adım Azraillam getir Aleyküm Selam bende Cebrailkım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl