Ali Express Adresi Yanlış Girdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheDead81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.570
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından artık daha dikkatli olacağını düşünüyorum. üzücü bir durum fakat keşke birinden yardım isteseydin bende aliexpress'e güvenmiyordum bir arkadaşım sürekli alıyordu ve özel harf kullanmamam gerektiğini söyledi mahalle sokak felan yazarken doğru doldurmuşum her ürünüm doğru adrese geliyor böylelikle her neyse geçmiş olsun.

Yani şimdi eğer postan şubede kalsa bile onu nasıl teslim alıcaksın? O postanın sana ait olduğunu nasıl anlatıcaksın onu bilemedim şimdi..

En azından artık daha dikkatli olacağını düşünüyorum. üzücü bir durum fakat keşke birinden yardım isteseydin bende aliexpress'e güvenmiyordum bir arkadaşım sürekli alıyordu ve özel harf kullanmamam gerektiğini söyledi mahalle sokak felan yazarken doğru doldurmuşum her ürünüm doğru adrese geliyor böylelikle her neyse geçmiş olsun.
Teşekkürler. Haklısın birinden yardım almam gerekliydi. Dikkat etmedim sonradan değiştiriliyor diye mahalle adını yazdım sadece. Neyse Artık olan olmuş. Bide o kadar ucuz bişey de değildi yani baya para verdim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yani şimdi eğer postan şubede kalsa bile onu nasıl teslim alıcaksın? O postanın sana ait olduğunu nasıl anlatıcaksın onu bilemedim şimdi..
Bilmiyorum. Anlatacağım derdimi bir şekilde.

aynı durum dedemlere oldu biri adresi yanlış girmiş 70kg peynir gelmiş ama geri göndermişler doğru adrese

Hepiniz sağolun. Siparişim elime geçti. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl