Çözüldü ALGILANMAYAN SATIR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.193
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazzor

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Beyler hepinize selamlar önce sizlere sk'yı atmak istiyorum.​
Kod:
command /test:
    trigger:
        player has permission "sohbet.admin":
            if player has 25 mob spawner named "&eIron Golem &fSpawner":
                remove 25 mob spawner named "&eIron Golem &fSpawner" from player's inventory
                send "&aİşlem başarılı"
                execute console command "/itemver %player%"
            else:
                send "&cEnvanterinde &f25 tane &cIron Golem Spawner bulunmamakta!"
        else:
            send "&cYeterli yetkin yok!"

Sk daki sıkıntı şu ben adamın envanterinde 25 tane iron golem spawner alıp adama başka bir spawner vermek istiyorum scriptten bir spawner adını
&eIron Golem &fSpawner yapıyorum skript sorsunsuz çalışıyor silk spawners dan aldığım sp de çalışmıyor ve yetersiz golem bulunmaktadır diyor baktığımda
sk dan aldığım golemin nbt si 1 silk spawnersdan gelen golemin nbt değeri 3 nbt değer farkları var yardımcı olabilecek var mı ciddi derecede zorlandım.
İstediğim 25 golem spawnerını alacak ve adama başka bir item verecek yardımcı olabilecek arkadaşlara çok teşekkürler iyi forumlar.​

mob spawner kısmını silkspawners custom olarak verdiği için algılamıyor olabilir buda sıkıntı yaratır

mob spawner kısmını silkspawners custom olarak verdiği için algılamıyor olabilir buda sıkıntı yaratır
peki yapabileceğim herhangi bir olay yok mu scriptte nbt değeri ile algılatma vs yapsam ?

tag "NBTADINIYAZ" of nbt of player's tool is set
Bu Kalıp İşini Görebilir SkStuff Gerektirir Fakat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl