X For xCruwzy
Youtube : xCruwzy
- Elmaslar
- 949
- Minecraft
- xCruwzyYT
Discord:
X for xCruwzy#7568
X for xCruwzy#7568
X for xCruwzy#7568
agaa bee :'(
Hayatımızın ilk aşkını bulamadan aldatılmak..
xScreame
Aynen ?agaa bee :'(
X for xCruwzy#7568
g.o grdşm üzüldüm :(Aynen ?
Ben buldumda sevgilisiyle öpüşürken yakaladim bu daha kötü sevgili bile degildik
xScreame
Yokyaa 1ay oldu unuturm dedim unutamadim?g.o grdşm üzüldüm :(
X for xCruwzy#7568
Unutursun kanka nolacak .d gelip geçiciYokyaa 1ay oldu unuturm dedim unutamadim?
xScreame
Kanka arkadasima instadan yazmistim ×yi seviyorum ben diyemiyorim sen yazsana erdem seni seviyormus diye o yazdi sonra bende bilmiyormus gibi yazdim oda biliyorim zaten dedi ? birde ikimizinde ismi (e) ikimizinde soyadi (e) ile basliyorduUnutursun kanka nolacak .d gelip geçici
X for xCruwzy#7568
Anladım bro ama burdan etme bu kadar sohbet tamam.Kanka arkadasima instadan yazmistim ×yi seviyorum ben diyemiyorim sen yazsana erdem seni seviyormus diye o yazdi sonra bende bilmiyormus gibi yazdim oda biliyorim zaten dedi ? birde ikimizinde ismi (e) ikimizinde soyadi (e) ile basliyordu
X for xCruwzy#7568
Sanada yakalım :DSEVGİLİMİZ Mİ VAR ALDATSIN IEJHTRAIEQRTH
X for xCruwzy#7568
doru söylüyon kral .dAllah'ıma yönelirim, sabrı ondan dilerim. Çok üzülürüm belki ama hayatımı onun gibi birisi için rezil etmem. Toparlanır ve onunlayken olduğumdan daha iyi bir şekilde yaşamaya devam ederim.
Burada böyle yazmak kolay fakat bunu gerçekten yaşayan insanlar var. Allah yardımcıları olsun, Allah kimseye böyle dertler vermesin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!