AlBayrak Network / Survival / Rehber Alımları / Son 20 GUN!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prisma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.106
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prisma

HIGH & CHILL
Elmaslar
34
coollogo_com-21911239.png

1.png

sw1.png

2.png

3.png

2.png

- Daha kaliteli ve en az dereceye indirilmiş gecikme oranıyla hilesiz bir oyun keyfi yaşatmak.
- Olabilecek tüm olasılıkları düşünerek her şeyi kolaylaştırmak ve sistemlerimizi otomatik bir döngüye
- Türkiye'nin en iyi alt yapısına sahip olan sunucu olmak.

WEB: Cok Yakinda...

1.png

MLkRjk.png

2.png

Sunucu Versiyonu: 1.8 / Isteğe Göre Değişecektir.!
IP Adresi: 20 Gün Sonra!
Web Sitesi: Cok Yakinda...

- Köylü ticaret (Spawner,coin daha fazlası)
- Kills Sıralaması
- Şanslı Kasalar
- Otomatik Event 20:00
- Her Ay VİP Çekilişleri (1 Haftalık)
- Meslek Seçme /jobs join Meslek Adı (çiftci,balikci,oduncu,madenci vb)
- /Market - ile alışveriş yapabilirsiniz En sevdiğim yeri (Markete gitmeden alışveriş yapabilirsiniz evinizde)
- /ah - Sanal Açık arttırma

- Treeasist (Timber) Hızlı ağaç kırabilirsiniz.
- Anahtar Çekilişleri (kasa

1.png

BASVURU FORMU

2.png

Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi;
Komut bilginiz;
Daha Önce Görev yaptınızmı?;
Yaptıysanız hangi sunucularda?;
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?;
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?;
Sunucuda yetkili olsanız hile açarmıydınız?;
Saygılı ve olgun davranıyormusunuz?;
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!);
Sunucu ile ilgilenebilirseniz kaç saat?;

1.png

Ad/Soyad;Muhammed D.kirişci
Yaş;15
İletişim adresi;facebook,instegram,steam ve telefon.Fakat herkese açık olduğu için buradan söyleyemem.
Komut bilginiz;Var
Daha Önce Görev yaptınızmı?;Tabii ki
Yaptıysanız hangi sunucularda?;Betacraftta yapmıştım.Haricinde bir çok sunucu adları aklıma gelmiyor fakat kendi sunucumu da kurmuştum.Batihost ve rabisudan.
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?;Anlaşırım tabi ki sıkıntı olmaz.Ortama uyum sağlayan biriyimdir.
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?;Olayın boyutuna göre değişir.Fakat boş konuşmam asla.Ve denileni yaparım.Çok nadir küfür ederim özetle.
Sunucuda yetkili olsanız hile açarmıydınız?;Yalan söylemeyi sevmem dürüst olmayı severim.Şu ana kadar açtığım tek hile xray.Fakat tabi ki oyunun tadını kaçırıyor ve bende hile açmıyorum sorun olmaz.
Saygılı ve olgun davranıyormusunuz?;Evet
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!);Evet
12 saat ve daha fazla.Geceleri bile aktif olabilirim.

Ad/Soyad;Muhammed D.kirişci
Yaş;15
İletişim adresi;facebook,instegram,steam ve telefon.Fakat herkese açık olduğu için buradan söyleyemem.
Komut bilginiz;Var
Daha Önce Görev yaptınızmı?;Tabii ki
Yaptıysanız hangi sunucularda?;Betacraftta yapmıştım.Haricinde bir çok sunucu adları aklıma gelmiyor fakat kendi sunucumu da kurmuştum.Batihost ve rabisudan.
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?;Anlaşırım tabi ki sıkıntı olmaz.Ortama uyum sağlayan biriyimdir.
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?;Olayın boyutuna göre değişir.Fakat boş konuşmam asla.Ve denileni yaparım.Çok nadir küfür ederim özetle.
Sunucuda yetkili olsanız hile açarmıydınız?;Yalan söylemeyi sevmem dürüst olmayı severim.Şu ana kadar açtığım tek hile xray.Fakat tabi ki oyunun tadını kaçırıyor ve bende hile açmıyorum sorun olmaz.
Saygılı ve olgun davranıyormusunuz?;Evet
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!);Evet
12 saat ve daha fazla.Geceleri bile aktif olabilirim.
ALINDINIZ!
OZELDEN ILETSIME GECILECEKTIR!

Ad/Soyad; Hüseyin Yenice
Yaş; 13, [akıl yaşta değil,baştadır.]
İletişim adresi; instagram, facebook, skype, discord ve cep telefon numaram vardır. [alınırsam detaylı olarak hepsini vereceğim.]
Komut bilginiz; %94 diyebiliriz, neredeyse tüm komutları biliyorum.
Daha Önce Görev yaptınızmı?; Evet
Yaptıysanız hangi sunucularda?; batihost, nitrado gibi 50-60 kapasitelik sunucularda rehberlik yapmışlığım var.
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?; Evet
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?; [HAYIR,KONUŞMAM] çünkü rehberin görevi küfür edenleri vs. mutelemek ve rehber kendi yasakladığı şeyi yaparsa yetkisi elinden gider. [GEVEZEMİSİNİZ DERKEN BİR OLAY OLDUĞUNDA ARKADAŞLARA DETAYLI DETAYLI ANLATMAYA ÇALIŞIRIM.]
Sunucuda yetkili olsanız hile açarmıydınız?; Öncelikle bildiğiniz gibi hile açanlar cezalandırılıyor ve bunları rehber denetliyor, rehber denetlediği şeyi kendisi de yaparsa yetkisi elinden gider hatta ban'a bile sebep olabilir. [YANİ AÇMAM]
Saygılı ve olgun davranıyormusunuz?; Evet, zaten yaşı gibi davranmayan kişilerden hoşlanmıyorum.
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!); günlük 5 saat, hafta sonları 7 saate varacak kadar vaktim var ve bu vakitlerimi servere harcayacağımı düşünüyorum.
Sunucu ile ilgilenebilirseniz kaç saat?; Tahminen günde 5 veya 6 saat vakit harcayabilirim.

Ad/Soyad; Hüseyin Yenice
Yaş; 13, [akıl yaşta değil,baştadır.]
İletişim adresi; instagram, facebook, skype, discord ve cep telefon numaram vardır. [alınırsam detaylı olarak hepsini vereceğim.]
Komut bilginiz; %94 diyebiliriz, neredeyse tüm komutları biliyorum.
Daha Önce Görev yaptınızmı?; Evet
Yaptıysanız hangi sunucularda?; batihost, nitrado gibi 50-60 kapasitelik sunucularda rehberlik yapmışlığım var.
Yetkililer ile anlaşabilecekmisiniz?; Evet
Küfürlü konuşur ve gevezemisiniz?; [HAYIR,KONUŞMAM] çünkü rehberin görevi küfür edenleri vs. mutelemek ve rehber kendi yasakladığı şeyi yaparsa yetkisi elinden gider. [GEVEZEMİSİNİZ DERKEN BİR OLAY OLDUĞUNDA ARKADAŞLARA DETAYLI DETAYLI ANLATMAYA ÇALIŞIRIM.]
Sunucuda yetkili olsanız hile açarmıydınız?; Öncelikle bildiğiniz gibi hile açanlar cezalandırılıyor ve bunları rehber denetliyor, rehber denetlediği şeyi kendisi de yaparsa yetkisi elinden gider hatta ban'a bile sebep olabilir. [YANİ AÇMAM]
Saygılı ve olgun davranıyormusunuz?; Evet, zaten yaşı gibi davranmayan kişilerden hoşlanmıyorum.
Sunucu ile ilgilenirmisiniz? (Çok Önemli!); günlük 5 saat, hafta sonları 7 saate varacak kadar vaktim var ve bu vakitlerimi servere harcayacağımı düşünüyorum.
Sunucu ile ilgilenebilirseniz kaç saat?; Tahminen günde 5 veya 6 saat vakit harcayabilirim.
Reddedildiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl