Ücretli Alanında başarılı Rehber Moderatör İçerik üreticisi editör olunur dcden yada dmden yazın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Said3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 61

Said3

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Tlauncher

Discord:

taha_1905

Merhaba ben namı değer Said kendimi kısaca tanıtayım yaşım 15 5yıldır minecraft oynuyorum 2kez yetkililer yaptım 1kez kendi sunucumu açtım pluginlerle uğraştım ve minecraftı seviyorum.

Neden beni rehber olarak almalısınız?
Oyuncularla uğraşmayı ve onların sorunlarını çözmeyi seviyorum onlarla ilgilenirim sunucudan memnun bırakırım.

Neden beni İçerik üreticisi ve editör olarak almalısınız?
Kendi kanalım var ve orda minecraftla ilgili videolar çektim 1haftada 130aboneye ulaştım videolarım günlük 2k izlenme aldı editlemek için capcut kullanıyorum.

Neden beni moderatör olarak almalısınız?
Çünkü bu konuda çok olmasada bilgim var ve eskiden plugin işleriyle uğraşmıştım testerlıkta yapabilirim.

Ücreti çok bir şey beklemiyorum günlük 3-4saat aktif olurum daha detaylı konuşmak için ve bana ulaşmak için

DC:taha_1905

Kariyerinde başarılar genç dostum :heart:

k
Merhaba ben namı değer Said kendimi kısaca tanıtayım yaşım 15 5yıldır minecraft oynuyorum 2kez yetkililer yaptım 1kez kendi sunucumu açtım pluginlerle uğraştım ve minecraftı seviyorum.

Neden beni rehber olarak almalısınız?
Oyuncularla uğraşmayı ve onların sorunlarını çözmeyi seviyorum onlarla ilgilenirim sunucudan memnun bırakırım.

Neden beni İçerik üreticisi ve editör olarak almalısınız?
Kendi kanalım var ve orda minecraftla ilgili videolar çektim 1haftada 130aboneye ulaştım videolarım günlük 2k izlenme aldı editlemek için capcut kullanıyorum.

Neden beni moderatör olarak almalısınız?
Çünkü bu konuda çok olmasada bilgim var ve eskiden plugin işleriyle uğraşmıştım testerlıkta yapabilirim.

Ücreti çok bir şey beklemiyorum günlük 3-4saat aktif olurum daha detaylı konuşmak için ve bana ulaşmak için

DC:taha_1905
kanka istek attim dcden kabul edermisin

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl