Alan Adım Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shozem

Demir Cevheri Gibiyim
Sunucu Sahibi
Elmaslar
91
Minecraft
Shozem

Discord:

Shozem

Alan adı satın almıştım 3-4 ay önce

dedim bi bakayım fiyatına falan değerlendireyim dedim
karşıma çıkan bu :

buda link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ss:
Ekran Alıntısı.PNG

Satacağın zaman sürecini de paylaşta orada ki fiyatının hepsini veriyorlar mı vermiyorlar mı bilgimiz olsun bende satıcam 2,5 k dolarlık bir alan adım mevcut.

Alan adı satın almıştım 3-4 ay önce

dedim bi bakayım fiyatına falan değerlendireyim dedim
karşıma çıkan bu :

buda link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ss:
Ekli dosyayı görüntüle 206692
Eğer domaininiz ile ilgilenen bir alıcı varsa zaten godaddy otomatik olarak o alıcıya bir teklif sunar ve sizle iletişime geçip bir alıcının olduğunu bildirir ve teklif sunar. Bu değer rastgele verilmiştir (resimde sağ üstte gördüğün değerlere göre hesaplanmıştır) ancak güzel bir alan adına benziyor, alıcısı ileride olabilir.

Hatta biraz daha inceleme yaptım, zamanında bana ait olan şu kıytırık emektar bile değerliymiş.

Ekran Alıntısı.PNG

Elimde bu alan adı var fakat hiçbir değeri yok değerini en büyük etkileyen şey kelime ve o domain ile yaptığın proje
1658685110651.png

valla bende zamanında film sitesi kurarım diye aldım birkaç yazılım kurdum çalışmadı yeni yazılım ararım diye unuttum gittim değeri böyle şuan satmayı çalışıyorum bu fiyata hani film sitesi kuracak olan birileri varsa iyi olur benim için

maxcine.PNG

Son düzenleme:
amantecik.com 1200 diyor vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl