Çözüldü Alan Adı Problemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Merahabalar, dün godaddy'den domain satın almıştım ve domaini bagladım üzerinden 12 saat geçmesine ragmen alan adında anlamadıgım bir şekilde kopukluk var sayısal adresden giriş yapa biliyorum laakin alan adından ara sıra giriş yapa biliyorum. Nası yani ? yani demek istedigim alan adı ara sıra geçersiz duruma geçiyor nedenini anlamadım yardımcı olacak varsa çok sevinirim.

Resim.
g9a09R.png

9Dy1Y5.png

play gibi şeyler ekledinmi ?

@ Bölümüne yazdiktan sonra play diye açip onun ip yerlerine @ ekleyin veya istediğiniz ön ekler mesela mc oyna vs

ip yi A olarak ekledikten sonra play,mc,oyna gibi takıları SRV olarak ekleyeceksin hedefe:play.farmcraftmc.com gibi portada sunucu girş portu ağırlık ve priorty yi ise 0 yazıp kaydettikten sonra nameserverların güncellenmesini bekleyeceksin

Anlamadım daha detaylı anlatırmısın bi örnek vererek.
Dostum @ yerine yazmişsin ipi @ kısaltma için kullanılır örneğin @'a 1.1.1.1 girtr sonrada www. yada @ girersen 1.1.1.1 işler sadece @e eklersen etkisi olmaz yani dnsden play yaz @ ekle tabi sunucu ipinide @ yazip İ.P.AD.RESİN olarak gireceksin tabi

@ yapmışsın hocam. bu şekil girebilirsin, @.domain.com şeklinde girebilirsin.
O @ kısmını değiştirip PLAY, OYNA, vs. yazıp girebilirsin :)

@ yapmışsın hocam. bu şekil girebilirsin, @.domain.com şeklinde girebilirsin.
O @ kısmını değiştirip PLAY, OYNA, vs. yazıp girebilirsin :)
Teşekkürler yaptım ve sorunsuz çalıştı konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl