EmirhanSHN
EmirhanSHN - CubeTurk
- Elmaslar
- 116
- Minecraft
- EmirhanSHN
Discord:
EmirhanSHN#9040
EmirhanSHN#9040
EmirhanSHN#9040
Bi discorddan grubun için konuşabilir miyiz?, youtuberlerden ümidi kestim 60tlm boşuna gitti xVezzyeGörünüşe bakılırsa bir sunucu açmışsın ve aktiflik sorunu yaşıyorsun. Bunun üstesinden gelmek için de birkaç basit adımımız var. İlk öncelikle kendi Discord durumuna sunucu adresini koymanı öneririm ki ekip arkadaşlarına da aynı öneriyi verip zorunluluk halene getirebilirsin. Böylece reklamı gören insanların ilgisini çekip sunucuya gelmesine sebep olabilirsin. Bunun yanı sıra forumlarda konu açmanı öneririm ki büyük ihtimal açmışsın. İmkanın var ise forumlarda reklam ver ki bu sunucunun öne çıksın ve sunucu konuna her 24 saate bir güncelleme atmalısın. Bunun dışında Facebook'da birçok büyük Minecraft grubu var. Açıkçası bende bu büyük gruplardan bir tanesinin sahibiyim. Grubumda birçok insan Minecraft ile alakalı gönderi paylaşırken bir kısmı da sunucu reklamlarını özgünce yapıp oyuncu çekebiliyor. Son olarak ise de özel Youtuber tutman gerekiyor ki en az 250-300 lira bütçe ayırman gerekiyor. Umarım size reklam konusunda olabildiğin kadar da yardımcı olabilmişimdir.
Bi discorddan grubun için konuşabilir miyiz?, youtuberlerden ümidi kestim 60tlm boşuna gitti xVezzye
iKaanStrafe
EmirhanSHN#9040
Şuanda sağlam 3 kişi var 7/24 aktifler ama gerçekten 7/24 gerisi 3-4 saat oynayıp çıkıyor.İlk öncelikle bir youtuber ile sunucu tutturulcağını sanmıyorum youtuber birkaç gün oynar youtuberda sunucudan çıkınca oyuncularıda onu takip eder onlarda sunucuyu terk eder ha tabi bir kaç tanesi sunucuyu beğenir kalır sunucuda o ayrı konu.
Bence tutturman için oyuncu gözüyle bakmak gerekirse güzel bir ortam oluşturman gerekiyor ortamdan kastım ise sunucuda güzel muhabbetlerin dönmesi lazım.
Vede güzel bir rekabet ortamı olması lazım ki millet bir birlerini geçmek için gece gündüz demeden sunucuda dursun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!