İnceleme Aktif Olarak Hizmet Veren Minecraft Vote Siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, konuda bahsedilen servers-mc.net proje sahibiyim. Temanın tam olarak nesi eski bana biraz bilgi verirseniz geliştirmeye çalışabiliriz.

Ufacık bir sitemi sizlere özet geçmek isterim. Diğer minecraft-mp siteleri gibi sadece vote üzerine kurulu ve vote sayınız olmadan ana sayfasında bile görünemeyeceğiniz vote siteleri gibi değildir. Siteye eklediğiniz sunucularınızı profilden boost sistemi ile ana sayfa da öne çıkanlar kategorisinde isterseniz vote sayınız 1 olsun gene de gösterebiliyorsunuz. Sitemizi hiç ziyaret etmemiş gibisiniz bu yorumunuzla.

Şu konuya da değinmek isterim ki, bahsettiğiniz minecraft-mp yıllardır eskimeyen sabit bir tema ile görünüm sağlıyor.
bu arada sizin sitenizde gayet guzelmis sizin siteniz uzerindende vote sistemi acmayi dusunuyorum suan

bu arada sizin sitenizde gayet guzelmis sizin siteniz uzerindende vote sistemi acmayi dusunuyorum suan
Yani genellikle daha sitemize girmeden ön yargılı yorumlar çok yapılıyor. Hiç karışık değil aksine düzgün ve bir çok özelliği de mevcut. Eşi benzeri yok diyebilirim.

Yani genellikle daha sitemize girmeden ön yargılı yorumlar çok yapılıyor. Hiç karışık değil aksine düzgün ve bir çok özelliği de mevcut. Eşi benzeri yok diyebilirim.
evet yeni nesil ve anlasilir bi tema olmus ben sizin hakkinizda yorum yapmadim cunku bakmamistim sizinkine ama baktigim zaman direkt olarak asiri isindim siteye

evet yeni nesil ve anlasilir bi tema olmus ben sizin hakkinizda yorum yapmadim cunku bakmamistim sizinkine ama baktigim zaman direkt olarak asiri isindim siteye
Değerli görüşün ve yorumun için teşekkürler. Bizi anlamanıza sevindim.

Eline sağlık

Güzel konu, umarım çoğu sunucu sahibi sunucusuna birden fazla vote sitesi ekler ve ödüllerini biraz daha artırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl