Aktif Geliştirici | Takım, sunucu veya projesine profesyonel geliştirici arayanlar konuya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unknown-dev

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
46
Minecraft
UnknownDev

Discord:

unknownstoretr

Merhaba MC-TR Üyeleri,
Sunucunuz, takımınız veya projeniz için aktif, alanında uzman geliştirici
arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bende bunun için buradayım.

Ben Kimim?
Adım Arda, 19 yaşıma yeni girdim. Son zamanlarda aktif olarak yapmasam da 6 seneyi aşkın
süredir Minecraft projeleri üzerine geliştiricilik yapıyorum. Yeri geldi kendi projelerim, takımım ve sunucum oldu. Yeri
geldi başka yerlerde de çalıştım. Ancak her zaman, kendi işim gibi görüp tüm profesyonelliğimi ortaya koydum.

Çalıştığım Alanlar
Eklenti için Java dilinde seviyem entry-level olmakla birlikte, diğer tüm çalıştığım alanlarda
profesyonel düzeyde projelerimi yapıyorum. Zaten forum üzerinde birden fazla eklenti paylaşımım mevcut.

Onun haricinde SpigotMC'nin resmi sayfası üzerinde de bir adet eklentim
ücretsiz olarak paylaşılmıştı. 100'e yakın indirmesi, tam puanı ve birden fazla feedback'i bulunuyor.

GitHub profilime
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ulaşabilirsiniz. Aktif olarak çok kullanmadığımdan
ötürü profilim biraz boş olabilir. :)

• Kaynak Paketi düzenlemesi ve yapımı,
  • Logo vb. tasarımlar,
  • Eklenti paketi yapımı/optimizasyonu/geliştiriciliği,
  • Spigot & BungeeCord eklentileri yapımı,
  • Skript yapımı.

İletişim Adresim
Eğer aradığınız kriterlerde biriysem, Discord adresim üzerinden bana
mesaj atabilir veya ekleyebilirsiniz. İletişime geçelim.

Discord: unknownstoretr

Selam, daha önce kendisiyle çalışmıştık iyi bir arkadaşımızdı ancak sınavları yüzünden bizimle çok ilgilenemiyordu mecbur yolları ayırdık. Umarım aynıları yaşanmaz hocam başarılar dilerim, rabels towny 18 ocakta açılışımız var. Bazı alanlarda bize yardımcı olmak ve cv'nize eklemek isterseniz, referans ihtiyacınız varsa tekrar iş birliği yapabiliriz. Gerekirse ücretlendirmeyi de konuşabiliriz discord adresim: lwurr

Selamlar @unknown-dev

Aktif olarak geliştirmekte olduğun pluginler olduğunu görüyorum.
Bunları açık kaynak olarak Github hesabına eklersen, sunucu, takım ve/veya proje bulma konusunda
sana katkı sağlayacağına eminim.

@lwur'un teklifini de değerlendirebilirsin. Eminim ki bu süreçte bir şeyler katarsın kendine.

Aktif olarak çalıştığın, geçmişte çalıştığın veya yarım bıraktığın projelerin var ise bunları
göstermek için de bir kişisel web sitesi kurmanı şiddetle öneririm.
Domain için Namecheap, hostlamak için ise Cloudflare kullanabilirsin.

Aynı şekilde -yoksa- LinkedIn hesabı açmanı da öneriyorum. Bunu önermemin tek amacı
çalıştığın sunucuların bilinirliği gelecekte Minecraft dışına çıkarsan da Java Developer'lığı alanında
yeni iş fırsatları bulmanı sağlayabilir.

Konunu biraz kirletmiş olabilirim, geliştiricilik için sunucu, takım ve/veya proje arayışında
kendi tecrübelerime dayanarak birkaç öneri vermek istedim. İnan bana bunların tümü
bana kariyerim boyunca çok yardımcı oldu. Sana yardımcı olmamın bir diğer nedeni ise Türkiye'den çıkan
yazılım alanındaki her türlü kişiye yardımcı olma isteğim. Böylece sektörü güzel bir yöne
çevirebiliriz. İnsanların birbiriyle abuk subuk kavga ettiği bir Türkiye piyasası görmek yerine
geliştiricilerin dostça birbirine fikirlerini sunduğu bir sektör yaratabiliriz.

Başarılar dostum.​

Selamlar @unknown-dev

Aktif olarak geliştirmekte olduğun pluginler olduğunu görüyorum.
Bunları açık kaynak olarak Github hesabına eklersen, sunucu, takım ve/veya proje bulma konusunda
sana katkı sağlayacağına eminim.

@lwur'un teklifini de değerlendirebilirsin. Eminim ki bu süreçte bir şeyler katarsın kendine.

Aktif olarak çalıştığın, geçmişte çalıştığın veya yarım bıraktığın projelerin var ise bunları
göstermek için de bir kişisel web sitesi kurmanı şiddetle öneririm.
Domain için Namecheap, hostlamak için ise Cloudflare kullanabilirsin.

Aynı şekilde -yoksa- LinkedIn hesabı açmanı da öneriyorum. Bunu önermemin tek amacı
çalıştığın sunucuların bilinirliği gelecekte Minecraft dışına çıkarsan da Java Developer'lığı alanında
yeni iş fırsatları bulmanı sağlayabilir.

Konunu biraz kirletmiş olabilirim, geliştiricilik için sunucu, takım ve/veya proje arayışında
kendi tecrübelerime dayanarak birkaç öneri vermek istedim. İnan bana bunların tümü
bana kariyerim boyunca çok yardımcı oldu. Sana yardımcı olmamın bir diğer nedeni ise Türkiye'den çıkan
yazılım alanındaki her türlü kişiye yardımcı olma isteğim. Böylece sektörü güzel bir yöne
çevirebiliriz. İnsanların birbiriyle abuk subuk kavga ettiği bir Türkiye piyasası görmek yerine
geliştiricilerin dostça birbirine fikirlerini sunduğu bir sektör yaratabiliriz.

Başarılar dostum.​
Kirletmelik bir şey yok tabi ki, teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve yardımınız için. Bu fikrinizi değerlendirmeyi düşünebilirim. Dediğiniz şeyler konusunda da haklısınız, umarım istediğim gibi olabilir. Tekrardan teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl