| AksuCraft ''Aryus'' VAKASI |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

• Crake •

• Ağlamak ruhun kanama şeklidir •
Elmaslar
304
Minecraft
• Crake •

Discord:

Crake#3111

Öncelikle sizin ''Aryus''un açtığı sunucu hakkında bir görsel göstereyim..
Sizlere yalan atıp kendisi olmadığını söylemişti alttaki görseller ile de görebilirsiniz.

Ekran Alıntısı.PNG

Görselde de gördüğünüz gibi ismi ''VİGİLANTE''
Ekran Alıntısı1.PNG

Peki benim aldığım SS'de kurucu mu kim ??
Gördüğünüz gibi ''Aryus'' yani namıdeğer kolpa direktörü Hakan
AksuCraft sunucusu kendisine ait ve benimde önceden işin içinde olduğum sunucuda bir çok şeyler yaptık.
Tabiki iyi ve güzel bir sunucuydu fakat takii bu günlere kadar olaylar hakkında daha da bilgi almak isterseniz bana Discord'dan ulaşarak neden ayrıldığımı,onların söylemiyle atılmamı kısaca size anlatabilirim..
Geçen günde yazışmalarımızın kendisi tarafından hepsi silinmiştir.
11.PNG
Ekran Alıntısı43141.PNG

Bunlarda bulduğum bir kaç SS hakkındaki haberleri öğrenmek için Discord'a gelebilirsiniz.
Crake | Oktay#3289

Son düzenleme:
Bence gereksiz uğraşıyorsunuz. İstediği isimde sunucu açabilir bunun önüne kimse geçemez. Özgür bir platform ve birçok hosting firması var. Neden üzerine gidip böyle zorla ismini bile değiştirsiyorsunuz ki? Bırakın açsın sunucusunu, başarılı olursa olur.

Bence gereksiz uğraşıyorsunuz. İstediği isimde sunucu açabilir bunun önüne kimse geçemez. Özgür bir platform ve birçok hosting firması var. Neden üzerine gidip böyle zorla ismini bile değiştirsiyorsunuz ki? Bırakın açsın sunucusunu, başarılı olursa olur.
Ben istediği isimle sunucu açamaz demedim zaten açsın fakat bunları insanlara yalan söyleyip insanları kandırmasına gerek yok + olarak bu insanlarında yalanlara inanmasına gerek yok

insanlara söylediği şeyleri keşke silmeden SS alsaydım da gösterseydim o sunucu da oynayan kişilere ama yok işte :D

Birsey olmuş ki isim değiştirmiş bir insan durduk yere isim değiştirip yalan söylemez.

Batuhan haklısında açan kişi millete laf atana kadar kimse bir şey demiyordu emin ol ilk açtığı ay hiç kimse onunla uğraşmadı bildiği halde ama adamın içinde var nefsine hakim olamıyor kendini yenemiyor başkalarına laf atmadan duramıyor​

Öncelikle sizin ''Aryus''un açtığı sunucu hakkında bir görsel göstereyim..
Sizlere yalan atıp kendisi olmadığını söylemişti alttaki görseller ile de görebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 99392
Görselde de gördüğünüz gibi ismi ''VİGİLANTE''
Ekli dosyayı görüntüle 99393
Peki benim aldığım SS'de kurucu mu kim ??
Gördüğünüz gibi ''Aryus'' yani namıdeğer kolpa direktörü Hakan
AksuCraft sunucusu kendisine ait ve benimde önceden işin içinde olduğum sunucuda bir çok şeyler yaptık.
Tabiki iyi ve güzel bir sunucuydu fakat takii bu günlere kadar olaylar hakkında daha da bilgi almak isterseniz bana Discord'dan ulaşarak neden ayrıldığımı,onların söylemiyle atılmamı kısaca size anlatabilirim..
Geçen günde yazışmalarımızın kendisi tarafından hepsi silinmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 99396Ekli dosyayı görüntüle 99397
Bunlarda bulduğum bir kaç SS hakkındaki haberleri öğrenmek için Discord'a gelebilirsiniz.
Crake|Oktay#3289
Discord Geçersizde Sen Ulaşırsan Sevinirim :D Discord : Aluze#0001

Ahhh yine mi ifşaaa ama artık yeteer, yine kapıda kara geceleeer ahh çileli başım ortasında kışıın

Anladınız mı yoksa açıklayayım mı

Neredeyse her gün ayrı bir rezalet rezillik konusu açılıyor, çoğu kaldırılıyor veya arşive alınıyor, siz mi özellikle insanların açıklarını arıyorsunuz yoksa insanlar mı gerçekten sürekli rezalet, rezil hareketler sergiliyor henüz anlayabilmiş değilim. (Şahsi fikrim konuda anlattığın hesap olayı rezil veya rezalet bir durum olarak değerlendirilemez fakat yine de başlıklar hep rezalet rezillik şeklinde.)

Not: Başlığın vaka olduğunu şimdi farkettim, aynı konuyu daha önce görmüştüm sanırım oradan aklımda kalmış. Bu konuyu sadece hesap olayını açıklığa kavuşturmak için açtıysan bir problem yok.

İşin sonunda ise dediğim gibi ya konu kaldırılıyor ya da arşive alınıyor (açılınca alınmasa da tartışma çıkınca alınıyor, veya uyarı veriliyor mesajlara) sonuç olarak konu kaldırılmasa bile kimseye de bir yararı olmuyor, tabii dolandırıcılık konusu olmadığı takdirde (başka kişiler görüp alış-veriş yapmaktan vazgeçebilir.).

Bahsettiğiniz diğer ssler ne hakkında bilmiyorum fakat bu arkadaşın yaptığı tek iş başka hesap açıp "hesap bana ait değil" demek ise bunda olağan üstü bir durum yok. Alternatif hesabı dolandırıcılık vesaire için açmış olsa zaten senin de farketmiş olduğun gibi açıklamasına Minecraft adını girmezdi herhalde. Sen farkettikten sonra açıklamasını değiştirdi ise orasını bilemiyorum tabii.

Yani demem o ki bu arkadaş diğer hesabından bir kural ihlali, dolandırıcılık yapıyor ise onu belirt, yapmıyor ise kimsenin kaç hesabı olduğu hangi hesabın kimin olduğu kimseyi ilgilendirmiyor, zira bunun çok üstünde rezillik, dolandırıcılık denebilecek davranışlar sergileyen arkadaşların olduğuna eminim.

Neredeyse her gün ayrı bir rezalet rezillik konusu açılıyor, çoğu kaldırılıyor veya arşive alınıyor, siz mi özellikle insanların açıklarını arıyorsunuz yoksa insanlar mı gerçekten sürekli rezalet, rezil hareketler sergiliyor henüz anlayabilmiş değilim. (Şahsi fikrim konuda anlattığın hesap olayı rezil veya rezalet bir durum olarak değerlendirilemez fakat yine de başlıklar hep rezalet rezillik şeklinde.)

Not: Başlığın vaka olduğunu şimdi farkettim, aynı konuyu daha önce görmüştüm sanırım oradan aklımda kalmış. Bu konuyu sadece hesap olayını açıklığa kavuşturmak için açtıysan bir problem yok.

İşin sonunda ise dediğim gibi ya konu kaldırılıyor ya da arşive alınıyor (açılınca alınmasa da tartışma çıkınca alınıyor, veya uyarı veriliyor mesajlara) sonuç olarak konu kaldırılmasa bile kimseye de bir yararı olmuyor, tabii dolandırıcılık konusu olmadığı takdirde (başka kişiler görüp alış-veriş yapmaktan vazgeçebilir.).

Bahsettiğiniz diğer ssler ne hakkında bilmiyorum fakat bu arkadaşın yaptığı tek iş başka hesap açıp "hesap bana ait değil" demek ise bunda olağan üstü bir durum yok. Alternatif hesabı dolandırıcılık vesaire için açmış olsa zaten senin de farketmiş olduğun gibi açıklamasına Minecraft adını girmezdi herhalde. Sen farkettikten sonra açıklamasını değiştirdi ise orasını bilemiyorum tabii.

Yani demem o ki bu arkadaş diğer hesabından bir kural ihlali, dolandırıcılık yapıyor ise onu belirt, yapmıyor ise kimsenin kaç hesabı olduğu hangi hesabın kimin olduğu kimseyi ilgilendirmiyor, zira bunun çok üstünde rezillik, dolandırıcılık denebilecek davranışlar sergileyen arkadaşların olduğuna eminim.
Dolandırıcılık hakkında görsellerim de olsa tabiki buraya atabilirim ve ya ses kayıtları olsa sizlere aktarabilirim.
Ama olmadığı için bunları konuya yazarsam kanıtsız kötülemeden kaldırılır.
Bu konuda yaklaşık 1 saat kaldırıldı sonra tekrardan açıldı.
Bu arkadaş hakkında da herkes biliyor nasıl biri olduğunu nasıl yalancı ve rezalet biri olduğunu....
Ben kardeş dediğim adama bunları diyorsam kim bilir diğer insanlar bu adama ne diyor ?

Ben o adama yazdım aryus tanımıyom dedi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl