Furkan Oruc#8686
Bunu buraya kanıtla o zaman, insanlara yanlış bilgi verip adamları sunucusundan çekmeye hakkın yok ?Sanırım vip almayıp para yatırmadı diye sunucudan banlanan insanlar var ya :D hala farkında değilsiniz kendiniz bilirsiniz
Eni§
Arkadaşın dediği doğru ama sizde haklısınız kanıtlı atılması gerekirBunu buraya kanıtla o zaman, insanlara yanlış bilgi verip adamları sunucusundan çekmeye hakkın yok ?
Baltalama yok ben bu sunucunun eski sponsoruyum birçok kez kendi çıkarım olmadan vip çekilişi yaptım ve bazı çekilişler için verdiğim paralar var ve çekilişi yapılmadı her sorduğumda geçiştirildim Aksucraftın kurucu 15tlyr aldığı paketti bana 90tlyr aldım diyerek bir çok kez bana içindeki eşyaları 60 60 tl arası satmaya çalıştıÇekemeyen insanlar çoğalmış @AksuCraft
Kimse kimseye durduk yere bir şey yapmaz, siz adama satışırsanız adam size geri cevap verir. İyi bir sunucu olarak giden sunucuyu burada baltalamanız size hiç bir şey kazandırmayacak aksi taktirde aksucraft güçlencek. Bırakın artık bu ayakları.
ensarkibar
???????????????????#1394
Crake#3111
???????????????????#1394
Crake#3111
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!