Aksiyonlu , Heyacanlı Film Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat1618
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.315

Murat1618

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Elmaslar
393
Merhaba arkadaşlar ben film izlemeyi çok severim . Fakat izlenecek film bulamadım bilen yazabilirmi boks olabilir hapishaneden kaçış ekşınlı yani iyi günler dilerim .

Dostum bu konuyu zaten ben açtım gidip bakabilirsin arkadaş güzel film önerileri yaptı
Film önerilerinizi alıyım

Konunu baltalamak gibi olmasın ama

Denizci 1 JOHN CENA VAR
Grimm

Dostum bu konuyu zaten ben açtım gidip bakabilirsin arkadaş güzel film önerileri yaptı
Film önerilerinizi alıyım

Konunu baltalamak gibi olmasın ama
Sende açabilirsin oda açabilir. Sonuçta bu global bir konu açıklama niyetinde bir konu değil.:)

Film önerisine gelirsek: John Wick serisi, Never Back Down, The Raid Redemption, Matrix (izlemişsindir), Jungle, Kara Şövalye.

Aksiyon istediğin için bunları yazdım yoksa benim hafızada bir sürü dizi,film varda fazla aksiyon izlemiyorum :D

Sende açabilirsin oda açabilir. Sonuçta bu global bir konu açıklama niyetinde bir konu değil.:)

Film önerisine gelirsek: John Wick serisi, Never Back Down, The Raid Redemption, Matrix (izlemişsindir), Jungle, Kara Şövalye.

Aksiyon istediğin için bunları yazdım yoksa benim hafızada bir sürü dizi,film varda fazla aksiyon izlemiyorum :D
Tamam reis ben bu foruma bağımlı oldum valla :D .

Bilmem farklı geldi bir an yazdıgını bende listeme alıyım izliyicek bir sürü konum oldu ya (:

Labirent 3 ;)

Cehennem Melekleri serisi galiba en iyi aksiyon filmleri listesinde en başlarda yer alir. Sanmiyorum izlemedigini ama eğer izlemediysen kesinlikle izle.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,

Labirent serisini izleyebilirsin labirentle alakası yok ancak bağımlılık yapan bir film. İlk filmi izlediğinde geri kalan 2. ve 3. filmleri izlemeye çalışacaksın. Bende öyle olmuştu

film bilmiyorumda Teen wolf bence çok güzel dizi

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl