Aksiyon dolu bir dizi! - The 100

Leonruqie

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
16

Discord:

Leonruqie #9251

USuz8Y1zFAo-ASR78efnE1j-YwBjTuDVxo25vCU7Z5I.jpg

İnsan Oğlunun Son Umutları!

Merhaba sayın forum sakinleri, bugün sizlere "The 100" adlı diziyi tanıtacağım.
İlk öncelikle dizi hakkındaki görüş ve hislerimi bildirecek olursam, dizinin gerçekten mükemmel ötesi olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Dizi tüm her şeyi ile gerçekten aşırı sürekleyici ve heyecanlandırıcı.

638928.jpg

The 100 Dizisinin Konusu Nedir?
Dünya'da çıkan nükleer felaket sonrası Dünya yaşanabilirliğini yitirmişti. Bu büyük ve ağır kayıplar getiren felaketten kurtulan insalara ise 300 yıldır "Ark" adlı uzay gemisi ev sahipliği yapıyordu. Fakat "Ark" uzay gemisinin oksijeni tükenmekte olup, artık insanoğluna ev sahipliği yapamayacak duruma gelmişti. Konsey "Ark" da ellerinden geldiğince sert kanunlar uygulayarak, insanları suç işlememeye teşvik etmeye çalışıyordu. Herhangi bir suç işleyen birisi eğer 18 yaşından büyük ise "idam" cezası ile karşı karşıya kalıyordu. Eğer 18 yaşından küçük ise "müebbet hapis cezası" na çarptırılıyordu. "Ark" uzay gemisinin tükenmesi ile beraber, konsey 100 çocuk suçluyu Dünya'ya gönderme kararı aldı, fakat Dünya'nın yaşanabilir olup olmadığı hala meçhuldü, buna rağmen 100 çocuk suçluyu fırlatma gemileri ile Dünya'ya gönderdiler. Artık işler "Ark" uzay gemisindeki gibi değildi, "Ark" da yasa vardı fakat artık Dünya'daki tek kural: Hayatta kalmak!

wp1825208.jpg

The 100 Adlı Dizi Kaç Sezon Ve Kaç Bölümden Oluşmakta?
"The 100" adlı dizi, 6 sezondan oluşmaktadır. 1. Sezonda 13, 2. Sezonda 16, 3. Sezonda 16, 4. Sezonda 13, 5. Sezonda 13 ve son olarak 6. Sezonda 13 bölüm yer almaktadır.

Evet sayın MC-TR sakinleri, bu konum buraya kadardı. Bir dahaki konumda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.

İyi forumlar!

Türkçe dublajı berbat, senaryo güzel.

Gerçekten bu dizi izlenmeye değer mi? Nedense herkes öneriyor. Bu arada konu dizaynı daha çok geliştirilebilir.

Evet gerçekten izlemeye değer, yani bence mükemmel bir dizi. Bende yeni başladım fakat çok mükemmel gidiyor.

Bunu listeme aldım :) Netflix'te beğenilmeyen bir dizi yok mu? :D

@Elygon kesinlikle izlemelisin.
@YigitReisOffical evet izlemeye değiyor açıkcası efsane...

Ben 6 sezonuda izledim ve 7.sezon 2020 mayıs gibi çıkıcak sabırsız bir şekilde bekliyorum. İzlemeyen varsa izlesin muazzam bir dizi.

Dizi kesinlikle izlemeye değer bir dizi. Sürükleyici ve çok güzel. Net izlemeniz lazım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl