Aklımdaki fikir ÖNEMLİ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarisBingol2

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
10

Discord:

@Deagle#8994

Hepinize merhaba aklımda bir skript projesi var minecraft'ı daha gerçekçi yapmak için bunun için sızden fikir bekliyorum

Aklımdaki düşünce

yapmayı deniyeceğim skript varmı forumda bilmiyorum görmedim

yapmayı istediğim fikir:
tavuk yumurtladığı zaman %95 oranında pis yumurta düşürecek ve bu pis yumurtayı hiçbir şekilde kullanamıyacak
pis yumurtayı temizlemek için su dolu kazana sağ tıklayacak oyuncu ve yumurtalar yıkanacak ve yumurta yıkandıkca su azalacak bu sadece bir fikir
yorumlarınızı bekliyorum

İyi Forumlar

%95 değilde dahada azaltılabilir eğer kullanışa geçilirse conconcraft veya daha 1-2 tane roleplay serverında kullanılabilir, başarılar ;)

%95 değilde dahada azaltılabilir eğer kullanışa geçilirse conconcraft veya daha 1-2 tane roleplay serverında kullanılabilir, başarılar ;)

gerçek hayatta tavukların yaptığı çoğu yumurta pistir o yüzden böyle yapmak istedim

ve texture pack yapabilen arkadaşlar varsa bu temiz yumurta ile omlet yumurta haşlaması gibi olaylarda ekliyebilirim

gerçek hayatta tavukların yaptığı çoğu yumurta pistir o yüzden böyle yapmak istedim

ve texture pack yapabilen arkadaşlar varsa bu temiz yumurta ile omlet yumurta haşlaması gibi olaylarda ekliyebilirim
Texture pack uğraşılırsa yapılabilir yapabilirim.

eğer new items gibi texture pack yapabiliyorsan beraber geliştirebiliriz

discord @Deagle#8994

texture pack yapabiliyorsan ekle beraber yapalım ben skript sen texture pack

eğer new items gibi texture pack yapabiliyorsan beraber geliştirebiliriz

discord @Deagle#8994

texture pack yapabiliyorsan ekle beraber yapalım ben skript sen texture pack
En kısa zamanda ulaşıcağım, iyi akşamlar ;)

Tamam beraber calisirsak cok guzel bir is yapabiliriz[DOUBLEPOST=1523654954,1523654921][/DOUBLEPOST]Tamam beraber calisirsak cok guzel bir is yapabiliriz

Dostum bu tür şeyleri yapman için genelikle texturpack a gerek var diye düşünüyorum , Yanlışda düşünüyo olabilirim affet lütfen ama oyuna farklı şeyler eklenebilir skript ile bildigim kadarıyla lakin oyun içerisinden ayar yapamıyorsun diye düşünüyorum hadi tavuktan düşmeyi ayarlarsın kolay skripti var ama gerisi için endişeleniyorum

Dostum bu tür şeyleri yapman için genelikle texturpack a gerek var diye düşünüyorum , Yanlışda düşünüyo olabilirim affet lütfen ama oyuna farklı şeyler eklenebilir skript ile bildigim kadarıyla lakin oyun içerisinden ayar yapamıyorsun diye düşünüyorum hadi tavuktan düşmeyi ayarlarsın kolay skripti var ama gerisi için endişeleniyorum

Endişenizi anlıyorum sonuçta bunu yapmak zor bir iş hiç olmaz ise gui eklerim gui den para karşılığı yıkar ve şu omlet olayı hakkında endişelenme ona bir şekilde crafting sistemi eklerim[DOUBLEPOST=1523697052,1523690674][/DOUBLEPOST]Konu günceldir Yorumlarınızı bekliyorum

Endişenizi anlıyorum sonuçta bunu yapmak zor bir iş hiç olmaz ise gui eklerim gui den para karşılığı yıkar ve şu omlet olayı hakkında endişelenme ona bir şekilde crafting sistemi eklerim[DOUBLEPOST=1523697052,1523690674][/DOUBLEPOST]Konu günceldir Yorumlarınızı bekliyorum
Tamam işallah yapıp bizlerede fotograflarını atarsın (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl