Çözüldü Aklıma biraz acayip bir fikir var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan swder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swder

"Power lies in the unseen."
Premium
Elmaslar
181

Discord:

sametmisadimglb

Şuan devam eden mmorpg survival sunucumda düşündügüm bir özellik var biraz saçma olacak ama para yatıramayan oyuncular için reklam izleyerek kredi veya para kazanabilcekleri bir yol düşündüm sizce biraz saçmamı olur yoksa normal mi forumdaki insaların fikrini almak istedim.

Şuan devam eden mmorpg survival sunucumda düşündügüm bir özellik var biraz saçma olacak ama para yatıramayan oyuncular için reklam izleyerek kredi veya para kazanabilcekleri bir yol düşündüm sizce biraz saçmamı olur yoksa normal mi forumdaki insaların fikrini almak istedim.
Bence yapabilirsin misal.Bir plugin tasarlarız.Adama reklam linki verir ve reklam başına izlediğinde api ile sunucuya veri gelir ve adama coin gelir.Şey gibi sunucuya oy ver anahtar kazan gibi.Ama websitende reklam izletip anahtar veya vereceğin ödül herneyse o olması gibi.Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu.Ama tutar

Bence yapabilirsin misal.Bir plugin tasarlarız.Adama reklam linki verir ve reklam başına izlediğinde api ile sunucuya veri gelir ve adama coin gelir.Şey gibi sunucuya oy ver anahtar kazan gibi.Ama websitende reklam izletip anahtar veya vereceğin ödül herneyse o olması gibi.Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu.Ama tutar
Plugin hazir zaten kullabip kullanmamakta tereddut ediyorum.

Reklam gelirinde saniyesinde tepene biniyorlar ona göre :D
Soruna gelecke olursak kağıt kalem ile anlayabilirsin mantıklı mı değil mi. Denemeler yap ne kadar kazandığını hesapla

Son düzenleme:
Reklam gelirinde saniyesinde tepene biliyorlar ona göre :D
Soruna gelecke olursak kağıt kalem ile anlayabilirsin mantıklı mı değil mi. Denemeler yap ne kadar kazandığını hesapla
Yarin denme yanilma yapip paylasacagim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl