Çözüldü Akitfmob yapamama sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SadeceNiko2017

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Beyler şimdi ben aktifmob yapıcam ama spawneri koyunca mob doğmuyor .
Üstelik orada sadece bir rg var oda akitfmob regionu . Bu regiondada mob-spawning allow . Ama yinede doğmuyor

Ekli dosyalar

• 2019-07-04_12.46.54.png
    2019-07-04_12.46.54.png
    976,3 KB · Görüntüleme: 253
wg nin içine wg atmadın demi ?

wg nin içine wg atmadın demi ?
İlk öyle bir şey oldu sonra setparent aktifmob spawn diğe ayırdım doğrulandı yani oldu komut ama yine doğmuyodu . Sonra farklı yerde 0 wg siz yerde yapdım wg yokdu ama yine doğmuyo

Hocam yinede altifmobu kapsana rg leri sil sanırım aktif mob spawnda.Spawn ın rgsini sildikten sonra tekrar atın bütün flagları ayarlayın.Sonra aktifmoba rg atın.Aktifmobunda bütün rglerini ayarlayın. /rg setparent aktifmob spawn komutunu kullanın. Gene olmuyorsa /mvm set monsters true komutunu deneyin mob doğmasını kapatmış olabilirsiniz. Telefondan yanıtladım yazım yanlışı varsa özür dilerim.

1- Vaults pluginin güncel değilse güncelle.
2- /mvm set animals true ve /mvm set monsters true yazınız. (Bunu oyun chatında ve bulunduğunuz dünyada yazın)
3- Server.properties den spawn monster ve spawn animals false ise ikisinide true yapın.
4- Hala düzelmiyorsa, /stoplag çektiğinizde /stoplag -c çekmemiş olabilirsiniz. Oyun sohbetine bu komutu yazın, /stoplag -c
5- Ayiretten oyun chatına bunuda yazınız, /gamerule doMobSpawning true

1- Vaults pluginin güncel değilse güncelle.
2- /mvm set animals true ve /mvm set monsters true yazınız. (Bunu oyun chatında ve bulunduğunuz dünyada yazın)
3- Server.properties den spawn monster ve spawn animals false ise ikisinide true yapın.
4- Hala düzelmiyorsa, /stoplag çektiğinizde /stoplag -c çekmemiş olabilirsiniz. Oyun sohbetine bu komutu yazın, /stoplag -c
5- Ayiretten oyun chatına bunuda yazınız, /gamerule doMobSpawning true
Tamam Dostum Teşekkürler SOrun /mvm değmiş dünyada mob doğma kapalıymış ! Teşekkürler sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl