AkeTR - Yüksek Kalite Düşük Fiyat / ALMANYA - TURKİYE \

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AkeTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.772
  • Etiketler Etiketler
    aketr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldatmak çok büyük bir yetenektir! Sen forum yöneticisimisin ? Bizim konumuz onaylandı. Senin Karışmaya yetkin yoktur. Eğer çok kanunlara takılıyorsan gereğini yap o zaman.. Bunu her hayvan yapamaz..
Hayvan acaba cezayı ikiye katlatırmıyız şimdi 2 tane Hakaret Sahte YS sonra birde vergi levhasız satış iyi iyi ya alırım güzel bir tazminat

Hayvan acaba cezayı ikiye katlatırmıyız şimdi 2 tane Hakaret Sahte YS sonra birde vergi levhasız satış iyi iyi ya alırım güzel bir tazminat
1) Ys sahte değil yönetici onayından geçti
2) V.L onayda

Ama daha onaylanmadı hakaretlere ne bahane uyduracaksınız ?
Karşılık verdi yetkililerimiz siz ne bahane uyduracaksınız bize dolandırıcı sahtekar pislik dediğinize bakın tekrar söylüyorum bizim sizinle düşmanlığımız yok panelimiz 1 haftaya hazır test sunucu veririz ondan sonra kalitemizi konuşuruz
Saygılarımızla,
AKETR

Firmaya hakaret ettim bir kişi ve şahısa hakaret göremiyorum orda :) tabi olmayan firmaya
tekrar söylüyorum bizim sizinle düşmanlığımız yok panelimiz 1 haftaya hazır test sunucu veririz ondan sonra kalitemizi konuşuruz
Saygılarımızla,
AKETR[DOUBLEPOST=1478955252,1478954901][/DOUBLEPOST]
@YasirUS Sonuna Kadar Arkandayım.
Arkadaşla Sorunu Çözdük :)
Saygılarımızla,
AKETR

OEWvJz.png

CPUda sınırlama koyuyormusunuz?
Çünkü genellikle çoğu hostingde sunucu bot saldırısına uğradığı zaman CPU yükselmesinden kaynaklı sunucuya otomatik stop çekerler.

CPUda sınırlama koyuyormusunuz?
Çünkü genellikle çoğu hostingde sunucu bot saldırısına uğradığı zaman CPU yükselmesinden kaynaklı sunucuya otomatik stop çekerler.
CPU sınırlaması yapıyoruz fakat limiti yüksek herhangi bir saldırıda bize bildirirseniz hemen yükseltiriz.
Saygılarımızla,
AKETR

Ben saldırı yedikten, sunucu çöktükten sonra CPU yükseltmenin bir anlamı olmayacaktır.
CPUyu değil CPU kullanım oranındaki sınır sıkıntı zaten.

Arkadaşlar Lütfen spamlamayın konuyu + suanda Belgeleri başvuru halinde ve burada tartışarak kuralları çiğnemiş oluyorsunuz.

Konunun Üzerinde Durun ve Tartışmaları Rayından Çıkartmayın !

Konunun üzerinde durup içeriğinden sapmayın. Tartışmaları (Kışkırtma, Ayaklanma vs.) büyütmeyin, aksi taktirde uyarı almadan ceza alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl