Y
YasirUS
Ziyaretçi
O alan adları tarafımızdan müşterilerimize açılmıştır.Ahmet Enes Kılıc westiobilisime ne olduda böyle bir tosting acmaya karar verdiniz onu anlamadım 1-2 Ay bir tosting açıyorsun bir kaç satış sonra aniden kapanır hmm neyse benim Aklım kendime yetiyor daha fazlasına gerek yok :)
Bazı insanlar ayakkabı mağazası gibi, hemen donlupatron'un yalanına geldiysen bizi boşuna kötüleme istersen sonra çeşit çeşit ayakkabı gibi, sende denenirsin...
20 TL için adam satanlar var maalesef..
Saygılarımla
AkeTR
Gerekli açıklamayı size yaptık. Şuan bizimle çalışmıyorsunuz. Bu hafta içerisinde sizden tasarım alacağız. Sizinle bir sorunumuz yok , çalışmak istediniz aldık , ayrılmak istediniz ayrıldınız başka bir olay yok bizim sizinle düşmanlığımız yok,Adam falan sattığımız yok ki. Ben ücretimi istedim vermediniz napalım. Zaten cidden aylık maaş verecek olsaydınız 20 tl verirdiniz herhalde.
Gerekli açıklamayı size yaptık. Şuan bizimle çalışmıyorsunuz. Bu hafta içerisinde sizden tasarım alacağız. Sizinle bir sorunumuz yok , çalışmak istediniz aldık , ayrılmak istediniz ayrıldınız başka bir olay yok bizim sizinle düşmanlığımız yok,
Saygılarımızla,
AKETR
Hakaret İçeriyor, birçok oyun firması bunu yapmakta bu bir sahtekarlık değil ICANN ücretleri gereğince biz vergi ödediğimizden dolayı ücret artıyor. Açıklama yapıldı mesajınız rapor edildi.Bak müsterinize 3 TL fiyata domain alıp 20 TL fiyata satıyorsunuz işte siz busunuz! Dolandırıcı Sahtekar Pislikler ! Yangından kaçarken başka bir yangına yakalandınız şimdi ne yalan uyduracaksınız ? Kendi adınıza neden domain alıyorsunuz o ayrı gidin dolandıracak başka enayiler bulun
Sözlerine dikkat edersen sevinirim. Kimseyi dolandırdığımız yok! Beğenmediysen gider başka yerden alırsın konuyu baltalamaya hakkın yok senin!Bak müsterinize 3 TL fiyata domain alıp 20 TL fiyata satıyorsunuz işte siz busunuz! Dolandırıcı Sahtekar Pislikler ! Yangından kaçarken başka bir yangına yakalandınız şimdi ne yalan uyduracaksınız ? Kendi adınıza neden domain alıyorsunuz o ayrı gidin dolandıracak başka enayiler bulun
Şu insanlar kendilerini bir zam için satıyolar maalesef..Bak müsterinize 3 TL fiyata domain alıp 20 TL fiyata satıyorsunuz işte siz busunuz! Dolandırıcı Sahtekar Pislikler ! Yangından kaçarken başka bir yangına yakalandınız şimdi ne yalan uyduracaksınız ? Kendi adınıza neden domain alıyorsunuz o ayrı gidin dolandıracak başka enayiler bulun
Maalesef Biz bunlar gibi adam olmayanlara cevap vermeye devam edersek bu hakaretçilerden farkımız kalmaz. Kötü yorumları takmayıp devam etmemiz gerekiyor.Hakaret İçeriyor, birçok oyun firması bunu yapmakta bu bir sahtekarlık değil ICANN ücretleri gereğince biz vergi ödediğimizden dolayı ücret artıyor. Açıklama yapıldı mesajınız rapor edildi.
Saygılarımızla,
AKETR
Belki vardır benim haklarıma laf yapacağına önce kendi haklarına bak sen daha Vergi Levhamız onaylanmadı deyip hosting satmaya calısıyorsun istedigin gibi raporlama hakkına sahipsin nice uyarılara :)Sözlerine dikkat edersen sevinirim. Kimseyi dolandırdığımız yok! Beğenmediysen gider başka yerden alırsın konuyu baltalamaya hakkın yok senin!
Yöneticiler kabul etmişken, sizin de karışmaya hakkınız yok o zaman.Belki vardır benim haklarıma laf yapacağına önce kendi haklarına bak sen daha Vergi Levhamız onaylanmadı deyip hosting satmaya calısıyorsun istedigin gibi raporlama hakkına sahipsin nice uyarılara :)
Adam değil ? 5238. Sayılı Türk Ceza Kanunun 125. Maddesine göre yaptığın hakaret bir suç ve cezası Tazminat veya 2-10 Yıl Arası HAPİSMaalesef Biz bunlar gibi adam olmayanlara cevap vermeye devam edersek bu hakaretçilerden farkımız kalmaz. Kötü yorumları takmayıp devam etmemiz gerekiyor.
Aynı haklara bizde sahibiz o zaman,Adam değil ? 5238. Sayılı Türk Ceza Kanunun 125. Maddesine göre yaptığın hakaret bir suç ve cezası Tazminat veya 2-10 Yıl Arası HAPİS
Aldatmak çok büyük bir yetenektir! Sen forum yöneticisimisin ? Bizim konumuz onaylandı. Senin Karışmaya yetkin yoktur. Eğer çok kanunlara takılıyorsan gereğini yap o zaman.. Bunu her hayvan yapamaz..Belki vardır benim haklarıma laf yapacağına önce kendi haklarına bak sen daha Vergi Levhamız onaylanmadı deyip hosting satmaya calısıyorsun istedigin gibi raporlama hakkına sahipsin nice uyarılara :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!